In de Ligue 1 neemt Bordeaux het zondag 23 januari 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Strasbourg. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Matmut-Atlantique in Bordeaux.

Via de Bordeaux - Strasbourg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bordeaux - Strasbourg (4-3)

Het Ligue 1 duel tussen Bordeaux en Strasbourg is onder leiding van scheidsrechter Mikael Lesage geëindigd in een 4-3 overwinning voor Bordeaux. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door Hwang Ui-Jo, waarmee Bordeaux met 1-0 de leiding nam. Bordeaux vergrootte in de 21e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Elis op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 39e minuut volgde een derde treffer van Bordeaux, waarmee Hwang Ui-Jo zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 43 minuten deed K. Gameiro iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Strasbourg werd verkleind tot 3-1. In de 57e minuut kwam Strasbourg weer dichterbij, nadat K. Gameiro de stand terug wist te brengen naar 3-2. Daarmee was de wedstrijd echter nog niet gespeeld, want er volgde nog een hectische slotfase. In de 90e minuut was het Hwang Ui-Jo van Bordeaux wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 4-2 scoorde. Namens Strasbourg mocht W. Majeed in de 96e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 4-3.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Mikael Lesage bij een 4-3 eindstand in het voordeel van Bordeaux.

Wedstrijdstatistieken Bordeaux - Strasbourg
Goals
4
3
Balbezit
35%
65%
Gele kaarten
4
2
Schoten totaal
13
21
Schoten op doel
6
7
Aanvallen
77
154
Gevaarlijke aanvallen
23
73
Passes
281
518
Overtredingen
11
11
Buitenspel
1
2
Corners
1
3
Wissels
5
5
LIVE Bordeaux - Strasbourg 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bordeaux - Strasbourg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
17' Doelpunt Bordeaux Doelpunt Hwang Ui-Jo met assist van R. Oudin Bordeaux 1-0
21' Doelpunt Bordeaux Doelpunt A. Elis met assist van R. Oudin Bordeaux 2-0
34' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor T. Lacoux Bordeaux
37' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor S. Prcic Strasbourg
39' Doelpunt Bordeaux Doelpunt Hwang Ui-Jo met assist van Fransergio Bordeaux 3-0
43' Doelpunt Strasbourg Doelpunt K. Gameiro met assist van L. Ajorque Strasbourg 3-1
46' Wissel Strasbourg Wissel A. Djiku voor J. Aholou Strasbourg
57' Doelpunt Strasbourg Doelpunt K. Gameiro Strasbourg 3-2
63' Wissel Strasbourg Wissel K. Fila voor F. Guilbert Strasbourg
63' Wissel Strasbourg Wissel A. Caci voor D. Lienard Strasbourg
64' Wissel Strasbourg Wissel N. Kandil voor S. Prcic Strasbourg
68' Wissel Bordeaux Wissel E. Kwateng voor T. Lacoux Bordeaux
69' Wissel Bordeaux Wissel J. Dilrosun voor R. Oudin Bordeaux
77' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor Mexer Bordeaux
77' Wissel Strasbourg Wissel W. Majeed voor L. Perrin Strasbourg
83' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor Fransergio Bordeaux
86' Wissel Bordeaux Wissel S. Gregersen voor T. Pembele Bordeaux
87' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor Y. Adli Bordeaux
89' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor A. Thomasson Strasbourg
90' Doelpunt Bordeaux Doelpunt Hwang Ui-Jo met assist van A. Elis Bordeaux 4-2
93' Wissel Bordeaux Wissel D. Bakwa voor A. Elis Bordeaux
93' Wissel Bordeaux Wissel J. Maja voor Hwang Ui-Jo Bordeaux
96' Doelpunt Strasbourg Doelpunt W. Majeed met assist van A. Caci Strasbourg 4-3
96' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor G. Poussin Bordeaux
Video hoogtepunten en samenvatting Bordeaux - Strasbourg
Opstellingen Bordeaux - Strasbourg
De opstellingen van Bordeaux en Strasbourg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bordeaux gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Strasbourg zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 3-5-2
Coach Julien Stéphan
Voorbeschouwing Bordeaux - Strasbourg

Bordeaux en Strasbourg treffen elkaar in de 22e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mikael Lesage en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bordeaux en Strasbourg in de Ligue 1 vond plaats op 1 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Strasbourg. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide teams is Strasbourg favoriet. 6 keer wist de ploeg van Bordeaux te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Bordeaux. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Bordeaux 4
Winst Strasbourg 6
Gelijkspel 3
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bordeaux op een 19e positie staat, terwijl we Strasbourg terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Bordeaux - Strasbourg Opstelling Bordeaux Opstelling Strasbourg Live Bordeaux - Strasbourg Live Bordeaux - Strasbourg kijken Bordeaux - Strasbourg kijken Live Bordeaux - Strasbourg stream Bordeaux - Strasbourg Fox Sports Nabeschouwing Bordeaux - Strasbourg Uitslag Bordeaux - Strasbourg Statistieken Bordeaux - Strasbourg Ligue 1 2021/2022 Bordeaux - Strasbourg wedden Bordeaux - Strasbourg gokken Bordeaux - Strasbourg Unibet