Nabeschouwing Bordeaux - Troyes (0-2) || Ligue 1 2021/2022

Zondag 6 maart 2022 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Bordeaux het zondag 6 maart 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Troyes. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Matmut-Atlantique in Bordeaux.

Via de Bordeaux - Troyes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bordeaux - Troyes (0-2)

Het Ligue 1 duel tussen Bordeaux en Troyes is onder leiding van scheidsrechter Ruddy Buquet geëindigd in een 0-2 overwinning voor Troyes. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 28e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg M. Balde van Troyes via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. Een ongelukkig eigen doelpunt van G. Poussin zorgde ervoor dat Troyes op 0-1 kwam te staan in de 28e minuut. Vlak voor tijd werd de stand 0-2 doordat L. Mothiba van Troyes een penalty wist te benutten in de 87e minuut.

In de 91e minuut werd Y. Kone van Troyes met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Troyes het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Troyes.

LIVE Bordeaux - Troyes 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bordeaux - Troyes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor Marcelo Bordeaux
25' Gele kaart Troyes Gele kaart voor B. Irles Troyes
28' Penalty gemist Troyes Penalty gemist M. Balde Troyes
28' Eigen doelpunt Troyes Eigen doelpunt G. Poussin Troyes 0-1
46' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor S. Gregersen Bordeaux
46' Wissel Bordeaux Wissel M. Niang voor Y. Adli Bordeaux
46' Wissel Bordeaux Wissel A. Elis voor G. Mensah Bordeaux
47' Gele kaart Troyes Gele kaart voor G. Biancone Troyes
64' Wissel Troyes Wissel L. Mothiba voor I. Ugbo Troyes
69' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor M. Niang Bordeaux
74' Wissel Bordeaux Wissel Fransergio voor T. Pembele Bordeaux
74' Wissel Bordeaux Wissel J. Dilrosun voor J. Onana Bordeaux
75' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor A. Ahmedhodzic Bordeaux
77' Wissel Troyes Wissel Y. Kone voor M. Balde Troyes
87' Penalty Troyes Penalty L. Mothiba Troyes 0-2
87' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor G. Poussin Bordeaux
91' Rode kaart Troyes Rode kaart voor Y. Kone Troyes
92' Wissel Troyes Wissel D. Mazou-Sacko voor X. Chavalerin Troyes
93' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor R. Oudin Bordeaux
Video hoogtepunten en samenvatting Bordeaux - Troyes
Opstellingen Bordeaux - Troyes
De opstellingen van Bordeaux en Troyes zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bordeaux gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Troyes zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.