Nabeschouwing Brest - Angers SCO (1-1) || Ligue 1 2021/2022

Zondag 12 september 2021 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Brest het zondag 12 september 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Angers SCO. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Francis-Le Ble in Brest.

Via de Brest - Angers SCO live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brest - Angers SCO (1-1)

De Ligue 1 2021/2022 wedstrijd tussen Brest en Angers SCO geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 62 minuten. R. Faivre maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Brest vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. In de 77e minuut moest M. Der Zakarian van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Jeremy Stinat een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Brest verder met een speler minder. In de 78e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het T. Mangani van Angers SCO die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 1-1.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Brest - Angers SCO 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brest - Angers SCO teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Brest Gele kaart voor M. Der Zakarian Brest
24' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor S. Doumbia Angers SCO
27' Gele kaart Brest Gele kaart voor R. Pierre-Gabriel Brest
46' Gele kaart Brest Gele kaart voor F. Honorat Brest
52' Wissel Angers SCO Wissel E. Ebosse voor S. Doumbia Angers SCO
55' VAR: Afgekeurd doelpunt J. Duverne Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel J. Duverne Brest
62' Penalty Brest Penalty R. Faivre Brest 1-0
64' Wissel Brest Wissel Y. Badji voor I. Cardona Brest
74' Wissel Brest Wissel J. Faussurier voor R. del Castillo Brest
75' Wissel Brest Wissel J. Le Douaron voor F. Honorat Brest
77' Rode kaart Brest Rode kaart voor M. Der Zakarian Brest
78' Penalty Angers SCO Penalty T. Mangani Angers SCO 1-1
79' Wissel Angers SCO Wissel P. Capelle voor T. Mangani Angers SCO
79' Wissel Angers SCO Wissel A. Ounahi voor A. Fulgini Angers SCO
86' Wissel Angers SCO Wissel S. Bahoken voor M. Cho Angers SCO
87' Wissel Angers SCO Wissel F. El Melali voor S. Boufal Angers SCO
87' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor J. Cabot Angers SCO
88' Wissel Brest Wissel R. Said voor R. Pierre-Gabriel Brest
88' Wissel Brest Wissel H. Belkebla voor L. Agoume Brest
Video hoogtepunten en samenvatting Brest - Angers SCO
Opstellingen Brest - Angers SCO
De opstellingen van Brest en Angers SCO zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brest gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Angers SCO zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Coach Michel Der Zakarian
Formatie 3-4-1-2
Coach Gérald Baticle
Voorbeschouwing Brest - Angers SCO

Brest en Angers SCO treffen elkaar in de 5e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jeremy Stinat en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Brest en Angers SCO in de Ligue 1 vond plaats op 21 maart 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Angers SCO favoriet. 2 keer wist de ploeg van Brest te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Brest. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Brest 1
Winst Angers SCO 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Brest op een 18e positie staat, terwijl we Angers SCO terugvinden op de 2e plaats.