In de Ligue 1 neemt Brest het zaterdag 21 mei 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Bordeaux. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Francis-Le Ble in Brest.

Via de Brest - Bordeaux live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Brest - Bordeaux 0-0

Vanaf zaterdag 21 mei 2022 om 21:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Brest - Bordeaux volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 1 dagen, 11 uur, 59 minuten en 58 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Brest - Bordeaux
Opstellingen Brest - Bordeaux

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Brest - Bordeaux

Brest en Bordeaux treffen elkaar in de 38e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hakim Ben El Hadj en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Brest en Bordeaux in de Ligue 1 vond plaats op 28 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Brest. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide ploegen is Brest favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Bordeaux slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Brest 4
Winst Bordeaux 3
Gelijkspel 4
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Brest op een 11e positie staat, terwijl we Bordeaux terugvinden op de 20e plaats.

Tags
Brest - Bordeaux Opstelling Brest Opstelling Bordeaux Live Brest - Bordeaux Live Brest - Bordeaux kijken Brest - Bordeaux kijken Live Brest - Bordeaux stream Brest - Bordeaux Fox Sports Nabeschouwing Brest - Bordeaux Uitslag Brest - Bordeaux Statistieken Brest - Bordeaux Ligue 1 2021/2022 Brest - Bordeaux wedden Brest - Bordeaux gokken Brest - Bordeaux Unibet