Nabeschouwing Brest - Lens (4-0) || Ligue 1 2021/2022

Zondag 21 november 2021 - 13:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Brest het zondag 21 november 2021 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Lens. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Francis-Le Ble in Brest.

Via de Brest - Lens live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brest - Lens (4-0)

Het Ligue 1 duel tussen Brest en Lens is onder leiding van scheidsrechter Eric Wattellier geëindigd in een 4-0 overwinning voor Brest. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Brest kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van S. Mounie. Brest vergrootte in de 13e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Chardonnet op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 33e minuut volgde een derde treffer van Brest, waarmee R. Faivre zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Brest in de 69e minuut, nadat J. Le Douaron de 4-0 wist te scoren. In de 74e minuut werd A. Kalimuendo van Lens met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Brest met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Brest.

LIVE Brest - Lens 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brest - Lens teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Brest Doelpunt S. Mounie Brest 1-0
13' Doelpunt Brest Doelpunt B. Chardonnet met assist van R. Faivre Brest 2-0
33' Doelpunt Brest Doelpunt R. Faivre met assist van F. Honorat Brest 3-0
36' Gele kaart Lens Gele kaart voor F. Medina Lens
58' Gele kaart Brest Gele kaart voor J. Duverne Brest
61' Wissel Lens Wissel A. Kalimuendo voor I. Ganago Lens
61' Wissel Lens Wissel D. Costa voor F. Medina Lens
69' Doelpunt Brest Doelpunt J. Le Douaron met assist van M. Bizot Brest 4-0
73' Wissel Brest Wissel R. del Castillo voor S. Mounie Brest
73' Wissel Brest Wissel L. Brassier voor C. Herelle Brest
73' Wissel Lens Wissel C. Boli voor G. Kakuta Lens
73' Wissel Lens Wissel M. Haidara voor J. Clauss Lens
73' Wissel Lens Wissel I. Balde voor C. Jean Lens
74' Rode kaart Lens Rode kaart voor A. Kalimuendo Lens
76' Gele kaart Lens Gele kaart voor C. O. Doucoure Lens
82' Wissel Brest Wissel I. Cardona voor J. Le Douaron Brest
87' Wissel Brest Wissel H. Magnetti voor H. Belkebla Brest
88' Wissel Brest Wissel R. Said voor F. Honorat Brest
Video hoogtepunten en samenvatting Brest - Lens
Opstellingen Brest - Lens
De opstellingen van Brest en Lens zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brest gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Lens zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Coach Michel Der Zakarian
Voorbeschouwing Brest - Lens

Brest en Lens treffen elkaar in de 14e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Eric Wattellier en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Brest en Lens in de Ligue 1 vond plaats op 18 april 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Brest als Lens wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Winst Brest 1
Winst Lens 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Brest op een 17e positie staat, terwijl we Lens terugvinden op de 3e plaats.