Nabeschouwing Brest - Lorient (0-1) || Ligue 1 2021/2022

Zondag 27 februari 2022 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Brest het zondag 27 februari 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Lorient. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Francis-Le Ble in Brest.

Via de Brest - Lorient live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brest - Lorient (0-1)

Het Ligue 1 duel tussen Brest en Lorient is onder leiding van scheidsrechter Benoît Bastien geëindigd in een 0-1 overwinning voor Lorient. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor B. Chardonnet in de 29e minuut, waardoor Brest met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 73 minuten was het I. Kone die Lorient op een 0-1 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Lorient uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Brest - Lorient 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brest - Lorient teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Rode kaart Brest Rode kaart voor B. Chardonnet Brest
32' Wissel Brest Wissel J. Uronen voor Y. Belaili Brest
43' Gele kaart Lorient Gele kaart voor B. Innocent Lorient
45' Gele kaart Lorient Gele kaart voor A. Lauriente Lorient
49' Gele kaart Brest Gele kaart voor M. Satriano Brest
49' Gele kaart Lorient Gele kaart voor H. Mendes Lorient
54' Wissel Lorient Wissel S. Soumano voor B. Innocent Lorient
65' Gele kaart Lorient Gele kaart voor L. Abergel Lorient
70' Wissel Lorient Wissel I. Kone voor T. Moffi Lorient
71' Wissel Brest Wissel P. Lasne voor R. Del Castillo Brest
71' Wissel Brest Wissel S. Mounie voor M. Satriano Brest
73' Doelpunt Lorient Doelpunt I. Kone met assist van L. Abergel Lorient 0-1
81' Gele kaart Brest Gele kaart voor L. Agoume Brest
86' Wissel Brest Wissel H. Belkebla voor L. Agoume Brest
86' Wissel Brest Wissel J. Le Douaron voor F. Honorat Brest
90' Wissel Lorient Wissel M. Jenz voor A. Lauriente Lorient
91' Wissel Lorient Wissel E. Le Fee voor L. Abergel Lorient
Video hoogtepunten en samenvatting Brest - Lorient
Opstellingen Brest - Lorient
De opstellingen van Brest en Lorient zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brest gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Lorient zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Coach Michel Der Zakarian
Formatie 4-1-4-1
Coach Christophe Pélissier
Voorbeschouwing Brest - Lorient

Brest en Lorient treffen elkaar in de 26e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Benoît Bastien en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Brest en Lorient in de Ligue 1 vond plaats op 7 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Brest. Op basis van de afgelopen 9 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Brest als Lorient wisten 4 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Winst Brest 4
Winst Lorient 4
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Brest op een 12e positie staat, terwijl we Lorient terugvinden op de 18e plaats.