Nabeschouwing Brest - Nantes (1-1) || Ligue 1 2021/2022

Zondag 10 april 2022 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Brest het zondag 10 april 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Nantes. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Francis-Le Ble in Brest.

Via de Brest - Nantes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brest - Nantes (1-1)

De Ligue 1 2021/2022 wedstrijd tussen Brest en Nantes geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door R. Kolo Muani, waarmee Nantes met 0-1 de leiding nam. Brest kwam na 67 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van B. Chardonnet, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Brest - Nantes 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brest - Nantes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Nantes Doelpunt R. Kolo Muani met assist van Q. Merlin Nantes 0-1
43' Gele kaart Nantes Gele kaart voor P. Chirivella Nantes
61' Wissel Brest Wissel Y. Belaili voor R. Del Castillo Brest
61' Wissel Brest Wissel S. Mounie voor J. Faussurier Brest
64' Gele kaart Brest Gele kaart voor C. Herelle Brest
66' Wissel Nantes Wissel W. Geubbels voor M. Simon Nantes
66' Wissel Nantes Wissel K. Coulibaly voor W. Cyprien Nantes
67' Doelpunt Brest Doelpunt B. Chardonnet Brest 1-1
70' Gele kaart Nantes Gele kaart voor J. Castelletto Nantes
83' Wissel Brest Wissel J. Le Douaron voor M. Satriano Brest
90' Wissel Brest Wissel H. Magnetti voor P. Lasne Brest
91' Wissel Nantes Wissel Fabio voor L. Blas Nantes
91' Wissel Nantes Wissel L. Doucet voor S. Corchia Nantes
94' Gele kaart Nantes Gele kaart voor Fabio Nantes
Video hoogtepunten en samenvatting Brest - Nantes
Opstellingen Brest - Nantes
De opstellingen van Brest en Nantes zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brest gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Nantes zal beginnen in een 3-5-1-1 opstelling.
Formatie 3-5-1-1
Coach Antoine Kombouare
Voorbeschouwing Brest - Nantes

Brest en Nantes treffen elkaar in de 31e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Johan Hamel en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Brest en Nantes in de Ligue 1 vond plaats op 22 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Nantes. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Nantes favoriet. 3 keer wist de ploeg van Brest te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Brest. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Brest 0
Winst Nantes 3
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Brest op een 12e positie staat, terwijl we Nantes terugvinden op de 8e plaats.