In de Ligue 1 neemt Brest het zondag 15 augustus 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Rennes. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Francis-Le Ble in Brest.

Via de Brest - Rennes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brest - Rennes (1-1)

In de Ligue 1 heeft de wedstrijd tussen Brest en Rennes geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 84e minuut door S. Guirassy, waarmee Rennes met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Brest het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 91e minuut was het namelijk J. Le Douaron die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Brest - Rennes
Goals
1
1
Balbezit
40%
60%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
10
7
Schoten op doel
4
3
Aanvallen
96
96
Gevaarlijke aanvallen
39
59
Passes
342
520
Overtredingen
8
16
Buitenspel
0
2
Corners
6
11
Wissels
3
5
LIVE Brest - Rennes 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brest - Rennes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
39' Gele kaart Brest Gele kaart voor F. Honorat Brest
44' Gele kaart Rennes Gele kaart voor B. Bourigeaud Rennes
44' Gele kaart Brest Gele kaart voor L. Brassier Brest
72' Wissel Brest Wissel J. Faussurier voor J. Uronen Brest
76' Wissel Rennes Wissel E. Camavinga voor F. Tait Rennes
76' Wissel Rennes Wissel S. Guirassy voor J. Doku Rennes
80' Gele kaart Rennes Gele kaart voor C. Ugochukwu Rennes
83' Wissel Brest Wissel J. Duverne voor R. Pierre-Gabriel Brest
83' Wissel Brest Wissel J. Le Douaron voor I. Cardona Brest
84' Doelpunt Rennes Doelpunt S. Guirassy met assist van B. Meling Rennes 0-1
85' Wissel Rennes Wissel M. Tel voor B. Bourigeaud Rennes
85' Wissel Rennes Wissel M. Abline voor K. D. Sulemana Rennes
88' Gele kaart Rennes Gele kaart voor H. Traore Rennes
91' Doelpunt Brest Doelpunt J. Le Douaron met assist van F. Honorat Brest 1-1
91' Wissel Rennes Wissel W. Omari voor M. Terrier Rennes
Video hoogtepunten en samenvatting Brest - Rennes
Opstellingen Brest - Rennes
De opstellingen van Brest en Rennes zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brest gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rennes zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Michel Der Zakarian
Formatie 4-3-3
Coach Bruno Génésio
Voorbeschouwing Brest - Rennes

Brest en Rennes treffen elkaar in de 2e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Benoît Bastien en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Brest en Rennes in de Ligue 1 vond plaats op 17 januari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rennes. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Rennes favoriet. 5 keer wist de ploeg van Brest te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Brest. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Brest 1
Winst Rennes 5
Gelijkspel 4
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Brest op een 8e positie staat, terwijl we Rennes terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Brest - Rennes Opstelling Brest Opstelling Rennes Live Brest - Rennes Live Brest - Rennes kijken Brest - Rennes kijken Live Brest - Rennes stream Brest - Rennes Fox Sports Nabeschouwing Brest - Rennes Uitslag Brest - Rennes Statistieken Brest - Rennes Ligue 1 2021/2022 Brest - Rennes wedden Brest - Rennes gokken Brest - Rennes Unibet