Nabeschouwing Brest - Troyes (5-1) || Ligue 1 2021/2022

Zondag 13 februari 2022 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Brest het zondag 13 februari 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Troyes. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Francis-Le Ble in Brest.

Via de Brest - Troyes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brest - Troyes (5-1)

Het Ligue 1 duel tussen Brest en Troyes is onder leiding van scheidsrechter Florent Batta geëindigd in een 5-1 overwinning voor Brest. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door M. Satriano, waarmee Brest met 1-0 de leiding nam. Brest vergrootte in de 27e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Satriano op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 45e minuut wist Troyes de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via A. Rami.

Na 49 minuten werd de voorsprong voor Brest vergroot nadat F. Honorat de 3-1 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 67e minuut nadat F. Honorat namens Brest de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 82e minuut en kwam op naam te staan van Brest speler S. Mounie, die daarmee tekende voor de 5-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Florent Batta en eindigde de wedstrijd dus met een 5-1 stand in het voordeel van Brest.

LIVE Brest - Troyes 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brest - Troyes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Brest Doelpunt M. Satriano met assist van Y. Belaili Brest 1-0
15' Gele kaart Brest Gele kaart voor L. Agoume Brest
27' Doelpunt Brest Doelpunt M. Satriano met assist van F. Honorat Brest 2-0
37' Wissel Troyes Wissel X. Chavalerin voor G. Biancone Troyes
43' Gele kaart Troyes Gele kaart voor F. Tardieu Troyes
45' Doelpunt Troyes Doelpunt A. Rami met assist van R. Kouame Troyes 2-1
49' Doelpunt Brest Doelpunt F. Honorat met assist van J. Duverne Brest 3-1
60' Wissel Troyes Wissel I. Kabore voor Y. Salmier Troyes
60' Wissel Troyes Wissel Y. Touzghar voor L. Mothiba Troyes
64' Wissel Brest Wissel S. Mounie voor M. Satriano Brest
66' Gele kaart Brest Gele kaart voor M. Der Zakarian Brest
67' Doelpunt Brest Doelpunt F. Honorat met assist van R. del Castillo Brest 4-1
75' Wissel Brest Wissel P. Lasne voor R. del Castillo Brest
79' Wissel Troyes Wissel D. Chambost voor M. Balde Troyes
79' Wissel Troyes Wissel Y. Kone voor R. Kouame Troyes
82' Doelpunt Brest Doelpunt S. Mounie met assist van P. Lasne Brest 5-1
83' Wissel Brest Wissel J. Le Douaron voor Y. Belaili Brest
Video hoogtepunten en samenvatting Brest - Troyes
Opstellingen Brest - Troyes
De opstellingen van Brest en Troyes zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brest gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Troyes zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach Bruno Irles
Voorbeschouwing Brest - Troyes

Brest en Troyes treffen elkaar in de 24e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Florent Batta en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Brest en Troyes in de Ligue 1 vond plaats op 22 december 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Brest als Troyes wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Winst Brest 1
Winst Troyes 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Brest op een 13e positie staat, terwijl we Troyes terugvinden op de 16e plaats.