Nabeschouwing Clermont - Lens (2-2) || Ligue 1 2021/2022

Woensdag 1 december 2021 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Clermont het woensdag 1 december 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Lens. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Gabriel Montpied in Clermont-Ferrand.

Via de Clermont - Lens live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Clermont - Lens (2-2)

De Ligue 1 2021/2022 wedstrijd tussen Clermont en Lens geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van J. Gastien zette Lens op een 0-1 voorsprong in de 12e minuut van de wedstrijd. Clermont kwam in de 41e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Y. Magnin, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 47e minuut zette S. Fofana zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Lens de leiding in de wedstrijd nam.

Na 65 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat M. Bayo de 2-2 maakte voor Clermont. In de 84e minuut werd Y. Diaby van Clermont met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Clermont met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Clermont - Lens 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Clermont - Lens teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Clermont Gele kaart voor J. Gastien Clermont
12' Eigen doelpunt Lens Eigen doelpunt J. Gastien Lens 0-1
15' Gele kaart Lens Gele kaart voor K. Danso Lens
36' Gele kaart Lens Gele kaart voor M. Haidara Lens
38' Gele kaart Clermont Gele kaart voor F. Ogier Clermont
41' Doelpunt Clermont Doelpunt Y. Magnin met assist van A. Zedadka Clermont 1-1
47' Doelpunt Lens Doelpunt S. Fofana met assist van J. Clauss Lens 1-2
56' Gele kaart Lens Gele kaart voor J. Clauss Lens
62' Gele kaart Clermont Gele kaart voor P. Gastien Clermont
63' Wissel Clermont Wissel Y. Diaby voor J. Allevinah Clermont
65' Doelpunt Clermont Doelpunt M. Bayo met assist van J. Dossou Clermont 2-2
69' Gele kaart Lens Gele kaart voor P. Frankowski Lens
70' Wissel Lens Wissel G. Kakuta voor F. Sotoca Lens
70' Wissel Lens Wissel I. Ganago voor A. Kalimuendo Lens
75' Wissel Clermont Wissel P. Hamel voor M. Bayo Clermont
79' Wissel Lens Wissel F. Medina voor M. Haidara Lens
81' Gele kaart Clermont Gele kaart voor P. Hamel Clermont
84' Rode kaart Clermont Rode kaart voor Y. Diaby Clermont
85' Gele kaart Clermont Gele kaart voor P. Gastien Clermont
86' Gele kaart Clermont Gele kaart voor J. Dossou Clermont
86' Wissel Clermont Wissel A. Seidu voor J. Dossou Clermont
89' Wissel Lens Wissel D. Costa voor Y. Cahuzac Lens
89' Wissel Lens Wissel C. Jean voor J. Gradit Lens
95' Gele kaart Lens Gele kaart voor C. Jean Lens
Video hoogtepunten en samenvatting Clermont - Lens
Opstellingen Clermont - Lens
De opstellingen van Clermont en Lens zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Clermont gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Lens zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Coach Pascal Gastien
Voorbeschouwing Clermont - Lens

Clermont en Lens treffen elkaar in de 16e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Amaury Delerue en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Clermont en Lens elkaar treffen in de Ligue 1.

Winst Clermont 0
Winst Lens 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Clermont op een 17e positie staat, terwijl we Lens terugvinden op de 5e plaats.