Nabeschouwing Clermont - Metz (2-2) || Ligue 1 2021/2022

Zondag 29 augustus 2021 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Clermont het zondag 29 augustus 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Metz. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Gabriel Montpied in Clermont-Ferrand.

Via de Clermont - Metz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Clermont - Metz (2-2)

De Ligue 1 2021/2022 wedstrijd tussen Clermont en Metz geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 10 minuten. I. Niane maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Metz vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Een ongelukkig eigen doelpunt van A. Desmas zorgde ervoor dat Metz op 0-2 kwam te staan in de 29e minuut. Een eigen doelpunt van S. Niakate zorgde ervoor dat Clermont in de 35e minuut op 1-2 kwam te staan.

Na 58 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat E. Rashani de 2-2 maakte voor Clermont.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Clermont - Metz 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Clermont - Metz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Penalty Metz Penalty I. Niane Metz 0-1
29' Eigen doelpunt Metz Eigen doelpunt A. Desmas Metz 0-2
30' Gele kaart Metz Gele kaart voor P. Sarr Metz
35' Eigen doelpunt Clermont Eigen doelpunt S. Niakate Clermont 1-2
40' Gele kaart Clermont Gele kaart voor F. Ogier Clermont
46' Wissel Metz Wissel S. Alakouch voor V. Pajot Metz
58' Doelpunt Clermont Doelpunt E. Rashani met assist van M. Bayo Clermont 2-2
66' Wissel Metz Wissel Vagner voor L. Gueye Metz
72' Wissel Clermont Wissel J. Allevinah voor E. Rashani Clermont
73' Wissel Clermont Wissel S. Khaoui voor J. Berthomier Clermont
83' Wissel Clermont Wissel J. Tell voor J. Dossou Clermont
90' Wissel Metz Wissel W. Tchimbembe voor H. Maiga Metz
90' Wissel Metz Wissel C. Sabaly voor Vagner Metz
91' Gele kaart Metz Gele kaart voor S. Alakouch Metz
Video hoogtepunten en samenvatting Clermont - Metz
Opstellingen Clermont - Metz
De opstellingen van Clermont en Metz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Clermont gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Metz zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Coach Pascal Gastien
Voorbeschouwing Clermont - Metz

Clermont en Metz treffen elkaar in de 4e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hakim Ben El Hadj en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Clermont en Metz elkaar treffen in de Ligue 1.

Winst Clermont 0
Winst Metz 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Clermont op een 4e positie staat, terwijl we Metz terugvinden op de 16e plaats.