Nabeschouwing Clermont - Nice (1-2) || Ligue 1 2021/2022

Zondag 21 november 2021 - 17:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Clermont het zondag 21 november 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Nice. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Gabriel Montpied in Clermont-Ferrand.

Via de Clermont - Nice live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Clermont - Nice (1-2)

Het Ligue 1 duel tussen Clermont en Nice is onder leiding van scheidsrechter Stéphanie Frappart geëindigd in een 1-2 overwinning voor Nice. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door F. Ogier, waarmee Clermont met 1-0 de leiding nam. Nice kwam in de 76e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Gouiri, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 82e minuut zette A. Gouiri zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Nice de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Stéphanie Frappart, waardoor Nice dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Clermont - Nice 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Clermont - Nice teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Clermont Doelpunt F. Ogier met assist van J. Berthomier Clermont 1-0
32' Gele kaart Nice Gele kaart voor A. Gouiri Nice
53' Gele kaart Nice Gele kaart voor P. Rosario Nice
53' Gele kaart Clermont Gele kaart voor S. Abdul Samed Clermont
62' Wissel Clermont Wissel J. Iglesias voor S. Abdul Samed Clermont
62' Wissel Clermont Wissel J. Tell voor E. Rashani Clermont
62' Wissel Nice Wissel M. Lemina voor P. Rosario Nice
63' Wissel Nice Wissel J. Kluivert voor L. Da Cunha Nice
65' Gele kaart Nice Gele kaart voor M. Lemina Nice
73' Wissel Nice Wissel M. Schneiderlin voor K. Thuram Nice
73' Wissel Nice Wissel C. Stengs voor K. Dolberg Nice
76' Doelpunt Nice Doelpunt A. Gouiri met assist van M. Schneiderlin Nice 1-1
78' Wissel Clermont Wissel O. Busquets voor J. Berthomier Clermont
79' Gele kaart Nice Gele kaart voor A. Delort Nice
82' Doelpunt Nice Doelpunt A. Gouiri met assist van J. Kluivert Nice 1-2
88' Wissel Clermont Wissel J. Dossou voor J. Allevinah Clermont
92' Wissel Nice Wissel H. Kamara voor A. Gouiri Nice
Video hoogtepunten en samenvatting Clermont - Nice
Opstellingen Clermont - Nice
De opstellingen van Clermont en Nice zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Clermont gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Nice zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach Pascal Gastien
Coach Christophe Galtier
Voorbeschouwing Clermont - Nice

Clermont en Nice treffen elkaar in de 14e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stéphanie Frappart en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Clermont en Nice elkaar treffen in de Ligue 1.

Winst Clermont 0
Winst Nice 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Clermont op een 17e positie staat, terwijl we Nice terugvinden op de 4e plaats.