In de Ligue 1 neemt Clermont het zaterdag 21 mei 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Olympique Lyon. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Gabriel Montpied in Clermont-Ferrand.

Via de Clermont - Olympique Lyon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Clermont Gelijk Winst Olympique Lyon
3.65x inzet 4.1x inzet 1.88x inzet
LIVE Clermont - Olympique Lyon 0-0

Vanaf zaterdag 21 mei 2022 om 21:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Clermont - Olympique Lyon volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 1 dagen, 10 uur, 55 minuten en 15 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Clermont - Olympique Lyon
Opstellingen Clermont - Olympique Lyon

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Clermont - Olympique Lyon

Clermont en Olympique Lyon treffen elkaar in de 38e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mikael Lesage en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Clermont en Olympique Lyon in de Ligue 1 vond plaats op 22 augustus 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Clermont 0
Winst Olympique Lyon 0
Gelijkspel 1
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Clermont op een 16e positie staat, terwijl we Olympique Lyon terugvinden op de 8e plaats.

Tags
Clermont - Olympique Lyon Opstelling Clermont Opstelling Olympique Lyon Live Clermont - Olympique Lyon Live Clermont - Olympique Lyon kijken Clermont - Olympique Lyon kijken Live Clermont - Olympique Lyon stream Clermont - Olympique Lyon Fox Sports Nabeschouwing Clermont - Olympique Lyon Uitslag Clermont - Olympique Lyon Statistieken Clermont - Olympique Lyon Ligue 1 2021/2022 Clermont - Olympique Lyon wedden Clermont - Olympique Lyon gokken Clermont - Olympique Lyon Unibet