Nabeschouwing Clermont - Strasbourg (0-2) || Ligue 1 2021/2022

Woensdag 19 januari 2022 - 19:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Clermont het woensdag 19 januari 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Strasbourg. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Gabriel Montpied in Clermont-Ferrand.

Via de Clermont - Strasbourg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Clermont - Strasbourg (0-2)

Het Ligue 1 duel tussen Clermont en Strasbourg is onder leiding van scheidsrechter Bastien Dechepy geëindigd in een 0-2 overwinning voor Strasbourg. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 44e minuut door K. Gameiro, waarmee Strasbourg met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van C. Hountondji zorgde ervoor dat Strasbourg op 0-2 kwam te staan in de 77e minuut.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Strasbourg.

LIVE Clermont - Strasbourg 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Clermont - Strasbourg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Doelpunt Strasbourg Doelpunt K. Gameiro met assist van J. Aholou Strasbourg 0-1
54' Wissel Clermont Wissel J. Dossou voor F. Ogier Clermont
55' Wissel Clermont Wissel E. Rashani voor A. Mendy Clermont
55' Wissel Clermont Wissel J. Berthomier voor Y. Magnin Clermont
60' Gele kaart Clermont Gele kaart voor V. NSimba Clermont
72' Wissel Strasbourg Wissel F. Guilbert voor K. Fila Strasbourg
72' Wissel Strasbourg Wissel W. Majeed voor K. Gameiro Strasbourg
76' Wissel Strasbourg Wissel J. Bellegarde voor J. Aholou Strasbourg
76' Wissel Clermont Wissel Y. Diaby voor J. Tell Clermont
77' Eigen doelpunt Strasbourg Eigen doelpunt C. Hountondji Strasbourg 0-2
80' Gele kaart Clermont Gele kaart voor J. Dossou Clermont
91' Wissel Strasbourg Wissel L. Mothiba voor L. Ajorque Strasbourg
Video hoogtepunten en samenvatting Clermont - Strasbourg
Opstellingen Clermont - Strasbourg
De opstellingen van Clermont en Strasbourg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Clermont gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Strasbourg zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.