In de Ligue 1 neemt Lens het zaterdag 21 mei 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Monaco. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Bollaert-Delelis in Lens.

Via de Lens - Monaco live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Lens - Monaco 0-0

Vanaf zaterdag 21 mei 2022 om 21:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Lens - Monaco volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 1 dagen, 11 uur, 0 minuten en 2 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Lens - Monaco
Opstellingen Lens - Monaco

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Lens - Monaco

Lens en Monaco treffen elkaar in de 38e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Benoît Bastien en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lens en Monaco in de Ligue 1 vond plaats op 21 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lens. Op basis van de afgelopen 15 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Lens als Monaco wisten 4 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 7 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Lens 4
Winst Monaco 4
Gelijkspel 7
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lens op een 7e positie staat, terwijl we Monaco terugvinden op de 2e plaats.

Tags
Lens - Monaco Opstelling Lens Opstelling Monaco Live Lens - Monaco Live Lens - Monaco kijken Lens - Monaco kijken Live Lens - Monaco stream Lens - Monaco Fox Sports Nabeschouwing Lens - Monaco Uitslag Lens - Monaco Statistieken Lens - Monaco Ligue 1 2021/2022 Lens - Monaco wedden Lens - Monaco gokken Lens - Monaco Unibet