Nabeschouwing Lens - Rennes (1-0) || Ligue 1 2021/2022

Zaterdag 8 januari 2022 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Lens het zaterdag 8 januari 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Rennes. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Bollaert-Delelis in Lens.

Via de Lens - Rennes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lens - Rennes (1-0)

Het Ligue 1 duel tussen Lens en Rennes is onder leiding van scheidsrechter Benoît Bastien geëindigd in een 1-0 overwinning voor Lens. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 89e minuut door W. Said, waarmee Lens met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Benoît Bastien, waardoor Lens de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Lens - Rennes 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lens - Rennes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Lens Gele kaart voor F. Medina Lens
56' Wissel Rennes Wissel F. Tait voor L. Majer Rennes
56' Wissel Rennes Wissel J. Doku voor M. Terrier Rennes
70' Wissel Lens Wissel P. Berg voor D. Costa Lens
70' Wissel Lens Wissel C. Jean voor P. Frankowski Lens
70' Wissel Lens Wissel W. Said voor G. Kakuta Lens
76' Wissel Rennes Wissel L. Tchaouna voor B. Bourigeaud Rennes
84' Gele kaart Rennes Gele kaart voor B. Bourigeaud Rennes
85' Wissel Lens Wissel F. Sotoca voor S. Fofana Lens
89' Doelpunt Lens Doelpunt W. Said met assist van J. Clauss Lens 1-0
91' Wissel Rennes Wissel S. Guirassy voor J. Martin Rennes
Video hoogtepunten en samenvatting Lens - Rennes
Opstellingen Lens - Rennes
De opstellingen van Lens en Rennes zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lens gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Rennes zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Lens - Rennes

Lens en Rennes treffen elkaar in de 20e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Benoît Bastien en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lens en Rennes in de Ligue 1 vond plaats op 8 augustus 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide teams is Rennes favoriet. 7 keer wist de ploeg van Lens te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Lens. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Lens 1
Winst Rennes 7
Gelijkspel 7
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lens op een 9e positie staat, terwijl we Rennes terugvinden op de 4e plaats.