In de Ligue 1 neemt Lille het woensdag 19 januari 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Lorient. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Pierre-Mauroy in Villeneuve d'Ascq.

Via de Lille - Lorient live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Lille - Lorient 0-0

Vanaf woensdag 19 januari 2022 om 19:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Lille - Lorient volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 1 dagen, 21 uur, 33 minuten en 48 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Lille - Lorient
Opstellingen Lille - Lorient

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Lille - Lorient

Lille en Lorient treffen elkaar in de 20e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Florent Batta en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lille en Lorient in de Ligue 1 vond plaats op 10 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lorient. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide ploegen is Lille favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl Lorient slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Lille 11
Winst Lorient 7
Gelijkspel 6
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lille op een 10e positie staat, terwijl we Lorient terugvinden op de 18e plaats.

Tags
Lille - Lorient Opstelling Lille Opstelling Lorient Live Lille - Lorient Live Lille - Lorient kijken Lille - Lorient kijken Live Lille - Lorient stream Lille - Lorient Fox Sports Nabeschouwing Lille - Lorient Uitslag Lille - Lorient Statistieken Lille - Lorient Ligue 1 2021/2022 Lille - Lorient wedden Lille - Lorient gokken Lille - Lorient Unibet