Nabeschouwing Lille - Monaco (1-2) || Ligue 1 2021/2022

Vrijdag 6 mei 2022 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Lille het vrijdag 6 mei 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Monaco. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Pierre-Mauroy in Villeneuve d'Ascq.

Via de Lille - Monaco live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lille - Monaco (1-2)

Het Ligue 1 duel tussen Lille en Monaco is onder leiding van scheidsrechter François Letexier geëindigd in een 1-2 overwinning voor Monaco. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door A. Tchouameni, waarmee Monaco met 0-1 de leiding nam. LOSC Lille kwam in de 69e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Gomes, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 75e minuut zette A. Tchouameni zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Monaco de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter François Letexier, waardoor Monaco dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Lille - Monaco 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lille - Monaco teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor Z. Celik LOSC Lille
42' Doelpunt Monaco Doelpunt A. Tchouameni met assist van W. Ben Yedder Monaco 0-1
51' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor J. Fonte LOSC Lille
56' Wissel Monaco Wissel I. Jakobs voor A. Golovin Monaco
56' Wissel LOSC Lille Wissel A. Gomes voor J. David LOSC Lille
56' Wissel LOSC Lille Wissel E. Zhegrova voor G. Gudmundsson LOSC Lille
66' Gele kaart Monaco Gele kaart voor W. Ben Yedder Monaco
66' Wissel Monaco Wissel M. Boadu voor W. Ben Yedder Monaco
69' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt A. Gomes met assist van J. Bamba LOSC Lille 1-1
75' Doelpunt Monaco Doelpunt A. Tchouameni met assist van C. Henrique Monaco 1-2
81' Wissel Monaco Wissel Jean Lucas voor K. Volland Monaco
87' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor B. Andre LOSC Lille
87' Wissel LOSC Lille Wissel D. Bradaric voor T. Djalo LOSC Lille
90' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor J. Bamba LOSC Lille
91' Wissel LOSC Lille Wissel I. Lihadji voor J. Bamba LOSC Lille
Video hoogtepunten en samenvatting Lille - Monaco
Opstellingen Lille - Monaco
De opstellingen van Lille en Monaco zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lille gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Monaco zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.