In de Ligue 1 neemt Lille het woensdag 22 september 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Reims. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Pierre-Mauroy in Villeneuve d'Ascq.

Via de Lille - Reims live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lille - Reims (2-1)

Het Ligue 1 duel tussen Lille en Reims is onder leiding van scheidsrechter Johan Hamel geëindigd in een 2-1 overwinning voor Lille. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door J. David, waarmee Lille met 1-0 de leiding nam. Lille vergrootte in de 43e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Andre op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Reims vervolgens op 2-1. Het was A. Flips die vanaf 11 meter wist te scoren in de 74e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Johan Hamel, waardoor Lille dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Lille - Reims
Goals
2
1
Balbezit
53%
47%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
6
12
Schoten op doel
3
4
Aanvallen
115
82
Gevaarlijke aanvallen
42
33
Passes
411
363
Overtredingen
16
14
Buitenspel
1
1
Corners
4
4
Wissels
4
5
LIVE Lille - Reims 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lille - Reims teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
8' Wissel Reims Wissel H. Ekitike voor V. Berisha Reims
31' Doelpunt Lille Doelpunt J. David met assist van B. Yilmaz Lille 1-0
43' Doelpunt Lille Doelpunt B. Andre met assist van B. Yilmaz Lille 2-0
46' Wissel Reims Wissel I. Kebbal voor T. Foket Reims
60' Wissel Lille Wissel A. Gomes voor T. Weah Lille
67' Wissel Reims Wissel A. Flips voor H. Ekitike Reims
67' Wissel Reims Wissel N. Koffi voor N. Mbuku Reims
73' Gele kaart Lille Gele kaart voor S. Botman Lille
74' Penalty Reims Penalty A. Flips Reims 2-1
75' Wissel Lille Wissel D. Bradaric voor G. Gudmundsson Lille
75' Wissel Lille Wissel Y. Yazici voor J. Ikone Lille
76' Wissel Reims Wissel A. Donis voor M. van Bergen Reims
85' Wissel Lille Wissel C. Niasse voor A. Onana Lille
91' Gele kaart Reims Gele kaart voor A. Gravillon Reims
91' Gele kaart Lille Gele kaart voor Y. Yazici Lille
Video hoogtepunten en samenvatting Lille - Reims
Opstellingen Lille - Reims
De opstellingen van Lille en Reims zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lille gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Reims zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Óscar García Junyent
Voorbeschouwing Lille - Reims

Lille en Reims treffen elkaar in de 7e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Johan Hamel en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lille en Reims in de Ligue 1 vond plaats op 17 januari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lille. Op basis van de afgelopen 14 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Lille als Reims wisten 5 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 4 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Lille 5
Winst Reims 5
Gelijkspel 4
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lille op een 15e positie staat, terwijl we Reims terugvinden op de 11e plaats.

Tags
Lille - Reims Opstelling Lille Opstelling Reims Live Lille - Reims Live Lille - Reims kijken Lille - Reims kijken Live Lille - Reims stream Lille - Reims Fox Sports Nabeschouwing Lille - Reims Uitslag Lille - Reims Statistieken Lille - Reims Ligue 1 2021/2022 Lille - Reims wedden Lille - Reims gokken Lille - Reims Unibet