Nabeschouwing Lorient - Clermont (1-1) || Ligue 1 2021/2022

Zondag 3 oktober 2021 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Lorient het zondag 3 oktober 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Clermont. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Yves Allainmat - Le Moustoir in Lorient.

Via de Lorient - Clermont live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lorient - Clermont (1-1)

De Ligue 1 2021/2022 wedstrijd tussen Lorient en Clermont geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door M. Bayo, waarmee Clermont met 0-1 de leiding nam. Lorient kwam na 54 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van J. Laporte, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Lorient - Clermont 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lorient - Clermont teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Clermont Doelpunt M. Bayo met assist van V. NSimba Clermont 0-1
24' Gele kaart Clermont Gele kaart voor J. Gastien Clermont
50' Wissel Lorient Wissel S. Diarra voor E. Le Fee Lorient
54' Doelpunt Lorient Doelpunt J. Laporte met assist van T. Monconduit Lorient 1-1
55' Gele kaart Lorient Gele kaart voor M. Jenz Lorient
71' Wissel Lorient Wissel D. Ouattara voor T. Moffi Lorient
78' Wissel Clermont Wissel J. Tell voor J. Dossou Clermont
79' Gele kaart Lorient Gele kaart voor J. Laporte Lorient
85' Wissel Lorient Wissel Q. Boisgard voor A. Lauriente Lorient
85' Wissel Lorient Wissel T. Le Bris voor T. Monconduit Lorient
89' Wissel Clermont Wissel J. Iglesias voor J. Berthomier Clermont
Video hoogtepunten en samenvatting Lorient - Clermont
Opstellingen Lorient - Clermont
De opstellingen van Lorient en Clermont zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lorient gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Clermont zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Christophe Pélissier
Coach Pascal Gastien
Voorbeschouwing Lorient - Clermont

Lorient en Clermont treffen elkaar in de 9e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pierre Gaillouste en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Lorient en Clermont elkaar treffen in de Ligue 1.

Winst Lorient 0
Winst Clermont 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lorient op een 6e positie staat, terwijl we Clermont terugvinden op de 15e plaats.