In de Ligue 1 neemt Lorient het vrijdag 10 september 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Lille. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Yves Allainmat - Le Moustoir in Lorient.

Via de Lorient - Lille live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lorient - Lille (2-1)

Het Ligue 1 duel tussen Lorient en Lille is onder leiding van scheidsrechter Clément Turpin geëindigd in een 2-1 overwinning voor Lorient. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door A. Lauriente, waarmee Lorient met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van B. Yilmaz in de 25e minuut zorgde er even later voor dat Lille weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 87e minuut zette T. Moffi zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Lorient de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Clément Turpin, waardoor Lorient dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Lorient - Lille
Goals
2
1
Balbezit
44%
56%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
14
9
Schoten op doel
7
3
Aanvallen
105
135
Gevaarlijke aanvallen
32
39
Passes
456
610
Overtredingen
12
11
Buitenspel
3
0
Corners
2
5
Wissels
5
3
LIVE Lorient - Lille 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lorient - Lille teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Doelpunt Lorient Doelpunt A. Lauriente met assist van T. Moffi Lorient 1-0
25' Penalty Lille Penalty B. Yilmaz Lille 1-1
34' Gele kaart Lorient Gele kaart voor L. Abergel Lorient
44' Gele kaart Lille Gele kaart voor A. Gomes Lille
59' Wissel Lille Wissel G. Gudmundsson voor A. Gomes Lille
75' Wissel Lille Wissel J. David voor Y. Yazici Lille
80' Wissel Lorient Wissel Q. Boisgard voor T. Monconduit Lorient
81' Wissel Lorient Wissel A. Grbic voor A. Lauriente Lorient
87' Doelpunt Lorient Doelpunt T. Moffi Lorient 2-1
88' Wissel Lille Wissel I. Lihadji voor J. Ikone Lille
89' Wissel Lorient Wissel T. Le Bris voor F. Lemoine Lorient
91' Gele kaart Lorient Gele kaart voor Q. Boisgard Lorient
91' Wissel Lorient Wissel S. Diarra voor T. Moffi Lorient
92' Gele kaart Lille Gele kaart voor Xeka Lille
Video hoogtepunten en samenvatting Lorient - Lille
Opstellingen Lorient - Lille
De opstellingen van Lorient en Lille zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lorient gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Lille zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Christophe Pélissier
Voorbeschouwing Lorient - Lille

Lorient en Lille treffen elkaar in de 5e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Clément Turpin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lorient en Lille in de Ligue 1 vond plaats op 21 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lille. Op basis van de afgelopen 23 duels tussen beide teams is Lille favoriet. 11 keer wist de ploeg van Lorient te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Lorient. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Lorient 6
Winst Lille 11
Gelijkspel 6
Totaal 23

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lorient op een 7e positie staat, terwijl we Lille terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Lorient - Lille Opstelling Lorient Opstelling Lille Live Lorient - Lille Live Lorient - Lille kijken Lorient - Lille kijken Live Lorient - Lille stream Lorient - Lille Fox Sports Nabeschouwing Lorient - Lille Uitslag Lorient - Lille Statistieken Lorient - Lille Ligue 1 2021/2022 Lorient - Lille wedden Lorient - Lille gokken Lorient - Lille Unibet