Nabeschouwing Lorient - Montpellier (0-1) || Ligue 1 2021/2022

Zondag 20 februari 2022 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Lorient het zondag 20 februari 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Montpellier. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Yves Allainmat - Le Moustoir in Lorient.

Via de Lorient - Montpellier live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lorient - Montpellier (0-1)

Het Ligue 1 duel tussen Lorient en Montpellier is onder leiding van scheidsrechter Jeremy Stinat geëindigd in een 0-1 overwinning voor Montpellier. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 56e minuut door T. Savanier, waarmee Montpellier met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Montpellier dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Montpellier uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Lorient - Montpellier 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lorient - Montpellier teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Lorient Gele kaart voor J. Laporte Lorient
47' Gele kaart Lorient Gele kaart voor B. Innocent Lorient
56' Doelpunt Montpellier Doelpunt T. Savanier Montpellier 0-1
60' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor A. Oyongo Montpellier
61' Wissel Lorient Wissel D. Ouattara voor Q. Boisgard Lorient
61' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor A. Souquet Montpellier
69' Wissel Lorient Wissel T. Moffi voor T. Monconduit Lorient
73' Wissel Montpellier Wissel Thuler voor M. Sakho Montpellier
85' Wissel Lorient Wissel E. Le Fee voor L. Abergel Lorient
85' Wissel Lorient Wissel I. Kone voor S. Soumano Lorient
85' Wissel Lorient Wissel Igor Silva voor H. Mendes Lorient
86' Wissel Montpellier Wissel V. Germain voor E. Wahi Montpellier
93' Wissel Montpellier Wissel L. Leroy voor J. Ferri Montpellier
Video hoogtepunten en samenvatting Lorient - Montpellier
Opstellingen Lorient - Montpellier
De opstellingen van Lorient en Montpellier zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lorient gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Montpellier zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Lorient - Montpellier

Lorient en Montpellier treffen elkaar in de 25e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jeremy Stinat en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lorient en Montpellier in de Ligue 1 vond plaats op 22 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Montpellier. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide teams is Montpellier favoriet. 9 keer wist de ploeg van Lorient te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Lorient. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Lorient 3
Winst Montpellier 9
Gelijkspel 7
Totaal 19

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lorient op een 17e positie staat, terwijl we Montpellier terugvinden op de 11e plaats.