In de Ligue 1 neemt Lorient het woensdag 22 september 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Nice. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Yves Allainmat - Le Moustoir in Lorient.

Via de Lorient - Nice live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Lorient - Nice 0-0

Vanaf woensdag 22 september 2021 om 21:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Lorient - Nice volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 9 uur, 45 minuten en 23 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Lorient - Nice
Opstellingen Lorient - Nice

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Lorient - Nice

Lorient en Nice treffen elkaar in de 7e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Romain Lissorgue en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lorient en Nice in de Ligue 1 vond plaats op 14 maart 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide teams is Nice favoriet. 11 keer wist de ploeg van Lorient te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Lorient. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Lorient 5
Winst Nice 11
Gelijkspel 8
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lorient op een 7e positie staat, terwijl we Nice terugvinden op de 5e plaats.

Tags
Lorient - Nice Opstelling Lorient Opstelling Nice Live Lorient - Nice Live Lorient - Nice kijken Lorient - Nice kijken Live Lorient - Nice stream Lorient - Nice Fox Sports Nabeschouwing Lorient - Nice Uitslag Lorient - Nice Statistieken Lorient - Nice Ligue 1 2021/2022 Lorient - Nice wedden Lorient - Nice gokken Lorient - Nice Unibet