Nabeschouwing Metz - Angers SCO (1-0) || Ligue 1 2021/2022

Zaterdag 14 mei 2022 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Metz het zaterdag 14 mei 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Angers SCO. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Saint-Symphorien in Longeville-lès-Metz.

Via de Metz - Angers SCO live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Metz - Angers SCO (1-0)

Het Ligue 1 duel tussen Metz en Angers SCO is onder leiding van scheidsrechter Jérémie Pignard geëindigd in een 1-0 overwinning voor Metz. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door D. Lamkel Ze, waarmee Metz met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Metz uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Metz - Angers SCO 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Metz - Angers SCO teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor N. Bentaleb Angers SCO
34' Gele kaart Metz Gele kaart voor F. Cande Metz
50' Doelpunt Metz Doelpunt D. Lamkel Ze met assist van F. Cande Metz 1-0
60' Gele kaart Metz Gele kaart voor B. Traore Metz
62' Wissel Angers SCO Wissel A. K. Bamba voor R. Thomas Angers SCO
62' Wissel Angers SCO Wissel T. Mangani voor B. Mendy Angers SCO
67' Wissel Metz Wissel T. Delaine voor W. Mikelbrencis Metz
67' Wissel Metz Wissel J. Kana-Biyik voor S. Niakate Metz
68' Gele kaart Metz Gele kaart voor T. Delaine Metz
79' Wissel Angers SCO Wissel A. Ounahi voor A. Fulgini Angers SCO
79' Wissel Angers SCO Wissel M. Jakolis voor M. Cho Angers SCO
86' Wissel Angers SCO Wissel C. Ninga voor S. Bahoken Angers SCO
91' Wissel Metz Wissel L. Mafouta voor N. de Preville Metz
Video hoogtepunten en samenvatting Metz - Angers SCO
Opstellingen Metz - Angers SCO
De opstellingen van Metz en Angers SCO zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Metz gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Angers SCO zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Frédéric Antonetti
Formatie 5-3-2
Coach Gérald Baticle
Voorbeschouwing Metz - Angers SCO

Metz en Angers SCO treffen elkaar in de 37e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jérémie Pignard en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Metz en Angers SCO in de Ligue 1 vond plaats op 3 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Angers SCO. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Angers SCO favoriet. 5 keer wist de ploeg van Metz te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Metz. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Metz 2
Winst Angers SCO 5
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Metz op een 19e positie staat, terwijl we Angers SCO terugvinden op de 14e plaats.