Nabeschouwing Metz - Lens (0-0) || Ligue 1 2021/2022

Zondag 13 maart 2022 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Metz het zondag 13 maart 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Lens. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Saint-Symphorien in Longeville-lès-Metz.

Via de Metz - Lens live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Metz - Lens (0-0)

De Ligue 1 2021/2022 wedstrijd tussen Metz en Lens geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Metz en Lens gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Metz, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Amaury Delerue niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Metz - Lens 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Metz - Lens teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Metz Gele kaart voor F. Boulaya Metz
19' Gele kaart Metz Gele kaart voor N. De Preville Metz
43' Gele kaart Metz Gele kaart voor P. Sarr Metz
46' Wissel Metz Wissel I. Niane voor F. Boulaya Metz
46' Wissel Metz Wissel O. Nguette voor L. Mafouta Metz
58' Gele kaart Lens Gele kaart voor F. Sotoca Lens
64' Gele kaart Lens Gele kaart voor K. Danso Lens
69' Wissel Lens Wissel D. Costa voor G. Kakuta Lens
69' Wissel Lens Wissel I. Ganago voor A. Kalimuendo Lens
77' Wissel Lens Wissel D. Machado voor M. Haidara Lens
77' Wissel Lens Wissel P. Berg voor S. Fofana Lens
78' Gele kaart Metz Gele kaart voor K. Kouyate Metz
79' Wissel Metz Wissel P. N. Yade voor N. De Preville Metz
84' Wissel Lens Wissel B. Pereira voor J. Clauss Lens
89' Gele kaart Metz Gele kaart voor K. NDoram Metz
Video hoogtepunten en samenvatting Metz - Lens
Opstellingen Metz - Lens
De opstellingen van Metz en Lens zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Metz gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Lens zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Metz - Lens

Metz en Lens treffen elkaar in de 28e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Amaury Delerue en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Metz en Lens in de Ligue 1 vond plaats op 24 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lens. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Lens favoriet. 4 keer wist de ploeg van Metz te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Metz. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Metz 2
Winst Lens 4
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Metz op een 19e positie staat, terwijl we Lens terugvinden op de 10e plaats.