Metz - PSG

In de Ligue 1 neemt Metz het woensdag 22 september 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen PSG. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Saint-Symphorien in Longeville-lès-Metz.

Via de Metz - PSG live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Metz - PSG 0-0

Vanaf woensdag 22 september 2021 om 21:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Metz - PSG volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 2 dagen, 51 minuten en 9 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Metz - PSG
Opstellingen Metz - PSG

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Metz - PSG

Metz en PSG treffen elkaar in de 7e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022.

De vorige ontmoeting tussen Metz en PSG in de Ligue 1 vond plaats op 24 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor PSG. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is PSG favoriet. 11 keer wist de ploeg van Metz te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Metz. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Metz 1
Winst PSG 11
Gelijkspel 2
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Metz op een 20e positie staat, terwijl we PSG terugvinden op de 1e plaats.

Tags
Metz - PSG Opstelling Metz Opstelling PSG Live Metz - PSG Live Metz - PSG kijken Metz - PSG kijken Live Metz - PSG stream Metz - PSG Fox Sports Nabeschouwing Metz - PSG Uitslag Metz - PSG Statistieken Metz - PSG Ligue 1 2021/2022 Metz - PSG wedden Metz - PSG gokken Metz - PSG Unibet