In de Ligue 1 neemt Metz het zondag 17 oktober 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Rennes. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Saint-Symphorien in Longeville-lès-Metz.

Via de Metz - Rennes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Metz - Rennes (0-3)

Het Ligue 1 duel tussen Metz en Rennes is onder leiding van scheidsrechter Benoît Millot geëindigd in een 0-3 overwinning voor Rennes. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door G. Laborde, waarmee Rennes met 0-1 de leiding nam. Rennes vergrootte in de 37e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. D. Sulemana op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 45e minuut volgde een derde treffer van Rennes, waarmee M. Terrier zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Na rust nam wat Rennes gas terug. Hierdoor zou er in de tweede helft door beide ploegen uiteindelijk niet meer gescoord zou worden, ondanks een aantal kansen aan beide zijden.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Benoît Millot, waardoor Rennes dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Metz - Rennes
Balbezit
35%
65%
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
9
21
Schoten op doel
2
7
Aanvallen
87
123
Gevaarlijke aanvallen
29
56
Passes
342
653
Overtredingen
14
10
Buitenspel
2
2
Corners
4
10
Wissels
5
5
LIVE Metz - Rennes 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Metz - Rennes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
3' Gele kaart Rennes Gele kaart voor W. Omari Rennes
20' Gele kaart Metz Gele kaart voor V. Pajot Metz
24' Doelpunt Rennes Doelpunt G. Laborde met assist van H. Traore Rennes 0-1
37' Doelpunt Rennes Doelpunt K. D. Sulemana met assist van F. Tait Rennes 0-2
45' Doelpunt Rennes Doelpunt M. Terrier met assist van H. Traore Rennes 0-3
46' Wissel Metz Wissel B. Traore voor V. Pajot Metz
46' Wissel Metz Wissel S. Alakouch voor L. Gueye Metz
46' Wissel Metz Wissel P. N. Yade voor O. Nguette Metz
57' Wissel Metz Wissel W. Tchimbembe voor P. Sarr Metz
57' Wissel Rennes Wissel L. Bade voor W. Omari Rennes
64' Gele kaart Metz Gele kaart voor P. N. Yade Metz
68' Wissel Rennes Wissel A. Truffert voor B. Meling Rennes
68' Wissel Rennes Wissel L. Majer voor K. D. Sulemana Rennes
68' Wissel Rennes Wissel S. Guirassy voor G. Laborde Rennes
72' Gele kaart Metz Gele kaart voor A. S. Mbengue Metz
76' Wissel Rennes Wissel B. Santamaria voor M. Terrier Rennes
80' Wissel Metz Wissel C. Sabaly voor Jemerson Metz
Video hoogtepunten en samenvatting Metz - Rennes
Opstellingen Metz - Rennes
De opstellingen van Metz en Rennes zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Metz gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Rennes zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Bruno Génésio
Voorbeschouwing Metz - Rennes

Metz en Rennes treffen elkaar in de 10e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Benoît Millot en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Metz en Rennes in de Ligue 1 vond plaats op 20 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rennes. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is Rennes favoriet. 8 keer wist de ploeg van Metz te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Metz. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Metz 1
Winst Rennes 8
Gelijkspel 5
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Metz op een 18e positie staat, terwijl we Rennes terugvinden op de 12e plaats.

Tags
Metz - Rennes Opstelling Metz Opstelling Rennes Live Metz - Rennes Live Metz - Rennes kijken Metz - Rennes kijken Live Metz - Rennes stream Metz - Rennes Fox Sports Nabeschouwing Metz - Rennes Uitslag Metz - Rennes Statistieken Metz - Rennes Ligue 1 2021/2022 Metz - Rennes wedden Metz - Rennes gokken Metz - Rennes Unibet