Nabeschouwing Monaco - Lens (0-2) || Ligue 1 2021/2022

Zaterdag 21 augustus 2021 - 17:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Monaco het zaterdag 21 augustus 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Lens. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Louis II. in Monaco.

Via de Monaco - Lens live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Monaco - Lens (0-2)

Het Ligue 1 duel tussen Monaco en Lens is onder leiding van scheidsrechter Jérémie Pignard geëindigd in een 0-2 overwinning voor Lens. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 51e minuut door I. Ganago, waarmee Lens met 0-1 de leiding nam. In de 61e minuut moest C. O. Doucoure van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Jérémie Pignard een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Lens verder met een speler minder. In de 86e minuut moest Monaco verder met een man minder nadat A. Golovin een rode kaart had gekregen.

Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-2 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft vergrootte S. B. Banza de voorsprong door in de 93e minuut de 0-2 te scoren voor Lens.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Lens.

LIVE Monaco - Lens 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Monaco - Lens teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Lens Wissel P. Frankowski voor D. Machado Lens
51' Doelpunt Lens Doelpunt I. Ganago met assist van J. Clauss Lens 0-1
57' Gele kaart Monaco Gele kaart voor N. Kovac Monaco
61' Rode kaart Lens Rode kaart voor C. O. Doucoure Lens
61' Gele kaart Lens Gele kaart voor J. Leca Lens
63' Wissel Monaco Wissel G. Martins voor A. Tchouameni Monaco
63' Wissel Monaco Wissel K. Volland voor W. Ben Yedder Monaco
64' Wissel Monaco Wissel M. Boadu voor K. Diatta Monaco
65' Wissel Lens Wissel Y. Cahuzac voor I. Ganago Lens
75' Wissel Lens Wissel S. B. Banza voor F. Sotoca Lens
76' Wissel Monaco Wissel C. Fabregas voor S. Diop Monaco
76' Wissel Lens Wissel M. Haidara voor G. Kakuta Lens
83' Gele kaart Monaco Gele kaart voor S. Pavlovic Monaco
84' Wissel Monaco Wissel D. Sidibe voor R. Aguilar Monaco
86' Rode kaart Monaco Rode kaart voor A. Golovin Monaco
92' Wissel Lens Wissel I. Boura voor M. Haidara Lens
93' Doelpunt Lens Doelpunt S. B. Banza met assist van P. Frankowski Lens 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Monaco - Lens
Opstellingen Monaco - Lens
De opstellingen van Monaco en Lens zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Monaco gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Lens zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Monaco - Lens

Monaco en Lens treffen elkaar in de 3e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jérémie Pignard en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Monaco en Lens in de Ligue 1 vond plaats op 23 mei 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide ploegen is Monaco favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Lens slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Monaco 4
Winst Lens 3
Gelijkspel 7
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Monaco op een 14e positie staat, terwijl we Lens terugvinden op de 8e plaats.