Nabeschouwing Monaco - Nantes (1-1) || Ligue 1 2021/2022

Vrijdag 6 augustus 2021 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Monaco het vrijdag 6 augustus 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Nantes. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Louis II. in Monaco.

Via de Monaco - Nantes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Monaco - Nantes (1-1)

De Ligue 1 2021/2022 wedstrijd tussen Monaco en Nantes geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door G. Martins, waarmee Monaco met 1-0 de leiding nam. Nantes kwam na 42 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van J. Castelletto, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Monaco - Nantes 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Monaco - Nantes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Monaco Doelpunt G. Martins met assist van C. Henrique Monaco 1-0
42' Doelpunt Nantes Doelpunt J. Castelletto met assist van M. Simon Nantes 1-1
59' Wissel Monaco Wissel W. Ben Yedder voor M. Boadu Monaco
59' Wissel Monaco Wissel A. Golovin voor K. Volland Monaco
63' Wissel Nantes Wissel S. Corchia voor R. Perreira de Sa Nantes
72' Wissel Monaco Wissel I. Jakobs voor C. Henrique Monaco
72' Wissel Monaco Wissel Y. Fofana voor G. Martins Monaco
79' Wissel Nantes Wissel M. Coco voor L. Blas Nantes
79' Wissel Nantes Wissel R. Emond voor R. Kolo Muani Nantes
82' Wissel Monaco Wissel D. Sidibe voor Jean Lucas Monaco
83' Wissel Nantes Wissel Q. Merlin voor M. Simon Nantes
84' Wissel Nantes Wissel C. Traore voor Fabio Nantes
Video hoogtepunten en samenvatting Monaco - Nantes
Opstellingen Monaco - Nantes
De opstellingen van Monaco en Nantes zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Monaco gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Nantes zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Antoine Kombouare
Voorbeschouwing Monaco - Nantes

Monaco en Nantes treffen elkaar in de 1e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antony Gautier en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Ligue 1 seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Monaco en Nantes in de Ligue 1 vond plaats op 31 januari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Monaco. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide ploegen is Monaco favoriet. De thuisploeg wist 14 keer te winnen, terwijl Nantes slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.