In de Ligue 1 neemt Monaco het woensdag 22 september 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Saint-Étienne. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Louis II. in Monaco.

Via de Monaco - Saint-Étienne live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Monaco Gelijk Winst Saint-Étienne
1.5x inzet 4.3x inzet 6.25x inzet
LIVE Monaco - Saint-Étienne 0-0

Vanaf woensdag 22 september 2021 om 19:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Monaco - Saint-Étienne volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 1 dagen, 23 uur, 51 minuten en 53 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Monaco - Saint-Étienne
Opstellingen Monaco - Saint-Étienne

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Monaco - Saint-Étienne

Monaco en Saint-Étienne treffen elkaar in de 7e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022.

De vorige ontmoeting tussen Monaco en Saint-Étienne in de Ligue 1 vond plaats op 19 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Monaco. Op basis van de afgelopen 28 duels tussen beide teams is Saint-Étienne favoriet. 10 keer wist de ploeg van Monaco te winnen, tegenover 8 winstpartijen voor Monaco. 10 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Monaco 8
Winst Saint-Étienne 10
Gelijkspel 10
Totaal 28

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Monaco op een 14e positie staat, terwijl we Saint-Étienne terugvinden op de 19e plaats.

Tags
Monaco - Saint-Étienne Opstelling Monaco Opstelling Saint-Étienne Live Monaco - Saint-Étienne Live Monaco - Saint-Étienne kijken Monaco - Saint-Étienne kijken Live Monaco - Saint-Étienne stream Monaco - Saint-Étienne Fox Sports Nabeschouwing Monaco - Saint-Étienne Uitslag Monaco - Saint-Étienne Statistieken Monaco - Saint-Étienne Ligue 1 2021/2022 Monaco - Saint-Étienne wedden Monaco - Saint-Étienne gokken Monaco - Saint-Étienne Unibet