Nabeschouwing Monaco - Saint-Étienne (3-1) || Ligue 1 2021/2022

Woensdag 22 september 2021 - 19:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Monaco het woensdag 22 september 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Saint-Étienne. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Louis II. in Monaco.

Via de Monaco - Saint-Étienne live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Monaco - Saint-Étienne (3-1)

Het Ligue 1 duel tussen Monaco en Saint-Étienne is onder leiding van scheidsrechter Jérôme Brisard geëindigd in een 3-1 overwinning voor Monaco. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door K. Volland, waarmee Monaco met 1-0 de leiding nam. In de 33e minuut moest E. Green van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Jérôme Brisard een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Saint-Étienne verder met een speler minder. Na de openingsgoal kwam Saint-Étienne in de 41e minuut op gelijke hoogte dankzij een doelpunt van D. Bouanga.

W. Ben Yedder zette Monaco even later op 2-1 nadat hij een door scheidsrechter Jérôme Brisard toegekende penalty wist te benutten. Na 86 minuten werd de voorsprong voor Monaco vergroot nadat W. Ben Yedder de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Monaco.

LIVE Monaco - Saint-Étienne 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Monaco - Saint-Étienne teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart Monaco Gele kaart voor D. Sidibe Monaco
27' Doelpunt Monaco Doelpunt K. Volland met assist van Y. Fofana Monaco 1-0
33' Rode kaart Saint-Étienne Rode kaart voor E. Green Saint-Étienne
36' Wissel Saint-Étienne Wissel S. Bajic voor A. Nordin Saint-Étienne
36' Wissel Saint-Étienne Wissel Z. Youssouf voor M. Nade Saint-Étienne
41' Doelpunt Saint-Étienne Doelpunt D. Bouanga met assist van J. Krasso Saint-Étienne 1-1
46' Wissel Monaco Wissel A. Golovin voor E. Matazo Monaco
46' Wissel Monaco Wissel R. Aguilar voor D. Sidibe Monaco
60' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor T. Kolodziejczak Saint-Étienne
61' Wissel Monaco Wissel W. Ben Yedder voor M. Boadu Monaco
62' Penalty Monaco Penalty W. Ben Yedder Monaco 2-1
70' Wissel Saint-Étienne Wissel R. Hamouma voor J. Krasso Saint-Étienne
72' Wissel Monaco Wissel A. Tchouameni voor K. Diatta Monaco
79' Wissel Saint-Étienne Wissel R. Boudebouz voor W. Khazri Saint-Étienne
79' Wissel Saint-Étienne Wissel A. Aouchiche voor D. Bouanga Saint-Étienne
86' Doelpunt Monaco Doelpunt W. Ben Yedder met assist van K. Volland Monaco 3-1
87' Wissel Monaco Wissel S. Pavlovic voor C. Henrique Monaco
89' Wissel Monaco Wissel Jean Lucas voor K. Volland Monaco
Video hoogtepunten en samenvatting Monaco - Saint-Étienne
Opstellingen Monaco - Saint-Étienne
De opstellingen van Monaco en Saint-Étienne zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Monaco gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Saint-Étienne zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Claude Puel
Voorbeschouwing Monaco - Saint-Étienne

Monaco en Saint-Étienne treffen elkaar in de 7e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jérôme Brisard en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Monaco en Saint-Étienne in de Ligue 1 vond plaats op 19 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Monaco. Op basis van de afgelopen 28 duels tussen beide teams is Saint-Étienne favoriet. 10 keer wist de ploeg van Monaco te winnen, tegenover 8 winstpartijen voor Monaco. 10 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Monaco 8
Winst Saint-Étienne 10
Gelijkspel 10
Totaal 28

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Monaco op een 14e positie staat, terwijl we Saint-Étienne terugvinden op de 19e plaats.