Nabeschouwing Montpellier - Angers SCO (4-1) || Ligue 1 2021/2022

Woensdag 22 december 2021 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Montpellier het woensdag 22 december 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Angers SCO. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Mosson in Montpellier.

Via de Montpellier - Angers SCO live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Montpellier - Angers SCO (4-1)

Het Ligue 1 duel tussen Montpellier en Angers SCO is onder leiding van scheidsrechter Hugo Filipe Ferreira de Campos Moreira Miguel geëindigd in een 4-1 overwinning voor Montpellier. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door T. Savanier, waarmee Montpellier met 1-0 de leiding nam. Montpellier vergrootte in de 30e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Cozza op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 46e minuut wist Angers SCO de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via M. Pereira Lage.

Na 51 minuten werd de voorsprong voor Montpellier vergroot nadat M. Ristic de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 76e minuut wist S. Mavididi namens Montpellier de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Hugo Filipe Ferreira de Campos Moreira Miguel en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Montpellier.

LIVE Montpellier - Angers SCO 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Montpellier - Angers SCO teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor S. Boufal Angers SCO
14' Doelpunt Montpellier Doelpunt T. Savanier Montpellier 1-0
30' Doelpunt Montpellier Doelpunt N. Cozza met assist van T. Savanier Montpellier 2-0
46' Doelpunt Angers SCO Doelpunt M. Pereira Lage Angers SCO 2-1
48' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor J. Sambia Montpellier
51' Doelpunt Montpellier Doelpunt M. Ristic met assist van S. Mavididi Montpellier 3-1
71' Wissel Angers SCO Wissel A. Bobichon voor P. Capelle Angers SCO
71' Wissel Montpellier Wissel V. Germain voor E. Wahi Montpellier
76' Doelpunt Montpellier Doelpunt S. Mavididi Montpellier 4-1
78' Wissel Angers SCO Wissel W. Taibi voor M. Pereira Lage Angers SCO
78' Wissel Angers SCO Wissel C. Ninga voor S. Bahoken Angers SCO
79' Wissel Montpellier Wissel N. Gioacchini voor J. Sambia Montpellier
82' Wissel Montpellier Wissel Thuler voor M. Sakho Montpellier
Video hoogtepunten en samenvatting Montpellier - Angers SCO
Opstellingen Montpellier - Angers SCO
De opstellingen van Montpellier en Angers SCO zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Montpellier gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Angers SCO zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.