In de Ligue 1 neemt Montpellier het woensdag 22 september 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Bordeaux. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Mosson in Montpellier.

Via de Montpellier - Bordeaux live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Montpellier Gelijk Winst Bordeaux
1.9x inzet 3.75x inzet 3.8x inzet
LIVE Montpellier - Bordeaux 0-0

Vanaf woensdag 22 september 2021 om 19:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Montpellier - Bordeaux volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 2 dagen, 3 minuten en 24 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Montpellier - Bordeaux
Opstellingen Montpellier - Bordeaux

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Montpellier - Bordeaux

Montpellier en Bordeaux treffen elkaar in de 7e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022.

De vorige ontmoeting tussen Montpellier en Bordeaux in de Ligue 1 vond plaats op 21 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Montpellier. Op basis van de afgelopen 24 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Montpellier als Bordeaux wisten 9 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 6 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Montpellier 9
Winst Bordeaux 9
Gelijkspel 6
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Montpellier op een 8e positie staat, terwijl we Bordeaux terugvinden op de 17e plaats.

Tags
Montpellier - Bordeaux Opstelling Montpellier Opstelling Bordeaux Live Montpellier - Bordeaux Live Montpellier - Bordeaux kijken Montpellier - Bordeaux kijken Live Montpellier - Bordeaux stream Montpellier - Bordeaux Fox Sports Nabeschouwing Montpellier - Bordeaux Uitslag Montpellier - Bordeaux Statistieken Montpellier - Bordeaux Ligue 1 2021/2022 Montpellier - Bordeaux wedden Montpellier - Bordeaux gokken Montpellier - Bordeaux Unibet