Nabeschouwing Nice - Angers SCO (1-0) || Ligue 1 2021/2022

Zondag 20 februari 2022 - 13:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Nice het zondag 20 februari 2022 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Angers SCO. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Riviera in Nice.

Via de Nice - Angers SCO live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nice - Angers SCO (1-0)

Het Ligue 1 duel tussen Nice en Angers SCO is onder leiding van scheidsrechter Romain Lissorgue geëindigd in een 1-0 overwinning voor Nice. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door J. Kluivert, waarmee Nice met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Nice dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Nice.

LIVE Nice - Angers SCO 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nice - Angers SCO teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Wissel Angers SCO Wissel V. Manceau voor J. Cabot Angers SCO
11' VAR: Afgekeurd doelpunt K. Thuram-Ulien Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel K. Thuram-Ulien Nice
19' Doelpunt Nice Doelpunt J. Kluivert met assist van M. Bard Nice 1-0
34' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor S. Doumbia Angers SCO
65' Wissel Nice Wissel A. Gouiri voor K. Dolberg Nice
65' Wissel Angers SCO Wissel A. Ounahi voor R. Thomas Angers SCO
67' VAR: Afgekeurd doelpunt A. Delort Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel A. Delort Nice
72' Wissel Nice Wissel F. Daniliuc voor J. Lotomba Nice
72' Gele kaart Nice Gele kaart voor H. Boudaoui Nice
78' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor A. Fulgini Angers SCO
83' Wissel Nice Wissel M. Schneiderlin voor H. Boudaoui Nice
83' Wissel Nice Wissel M. Lemina voor P. Rosario Nice
87' Wissel Angers SCO Wissel S. Bahoken voor M. Cho Angers SCO
91' Gele kaart Nice Gele kaart voor M. Schneiderlin Nice
Video hoogtepunten en samenvatting Nice - Angers SCO
Opstellingen Nice - Angers SCO
De opstellingen van Nice en Angers SCO zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nice gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Angers SCO zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Formatie 5-4-1
Coach Gérald Baticle
Voorbeschouwing Nice - Angers SCO

Nice en Angers SCO treffen elkaar in de 25e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Romain Lissorgue en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Nice en Angers SCO in de Ligue 1 vond plaats op 31 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Nice. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide ploegen is Nice favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Angers SCO slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Nice 6
Winst Angers SCO 2
Gelijkspel 5
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Nice op een 3e positie staat, terwijl we Angers SCO terugvinden op de 13e plaats.