In de Ligue 1 neemt Nice het woensdag 27 oktober 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Olympique Marseille. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de l'Aube in Troyes.

Via de Nice - Olympique Marseille live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Nice Gelijk Winst Olympique Marseille
2.45x inzet 3.4x inzet 2.85x inzet
LIVE Nice - Olympique Marseille 0-0

Vanaf woensdag 27 oktober 2021 om 21:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Nice - Olympique Marseille volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 6 dagen, 22 uur, 15 minuten en 16 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Nice - Olympique Marseille
Opstellingen Nice - Olympique Marseille

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Nice - Olympique Marseille

Nice en Olympique Marseille treffen elkaar in de 3e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Benoît Bastien en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Nice en Olympique Marseille in de Ligue 1 vond plaats op 20 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Nice. Op basis van de afgelopen 32 duels tussen beide teams is Olympique Marseille favoriet. 19 keer wist de ploeg van Nice te winnen, tegenover 9 winstpartijen voor Nice. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Nice 9
Winst Olympique Marseille 19
Gelijkspel 4
Totaal 32

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Nice op een 6e positie staat, terwijl we Olympique Marseille terugvinden op de 8e plaats.

Tags
Nice - Olympique Marseille Opstelling Nice Opstelling Olympique Marseille Live Nice - Olympique Marseille Live Nice - Olympique Marseille kijken Nice - Olympique Marseille kijken Live Nice - Olympique Marseille stream Nice - Olympique Marseille Fox Sports Nabeschouwing Nice - Olympique Marseille Uitslag Nice - Olympique Marseille Statistieken Nice - Olympique Marseille Ligue 1 2021/2022 Nice - Olympique Marseille wedden Nice - Olympique Marseille gokken Nice - Olympique Marseille Unibet