In de Ligue 1 neemt Olympique Lyon het zaterdag 7 augustus 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Brest. De wedstrijd wordt gespeeld in Groupama OL Academy Décines-Charpieu in Décines-Charpieu.

Via de Olympique Lyon - Brest live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympique Lyon - Brest (1-1)

In de Ligue 1 heeft de wedstrijd tussen Olympique Lyon en Brest geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door I. Cardona, waarmee Brest met 0-1 de leiding nam. Olympique Lyonnais kwam na 62 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van I. Slimani, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Olympique Lyon - Brest
Goals
1
1
Balbezit
69%
31%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
18
13
Schoten op doel
4
7
Aanvallen
153
71
Gevaarlijke aanvallen
53
36
Passes
680
295
Overtredingen
10
12
Buitenspel
1
1
Corners
9
4
Wissels
2
4
LIVE Olympique Lyon - Brest 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympique Lyon - Brest teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
18' Wissel Brest Wissel H. Magnetti voor H. Belkebla Brest
43' Doelpunt Brest Doelpunt I. Cardona Brest 0-1
60' Wissel Olympique Lyonnais Wissel I. Slimani voor T. Mendes Olympique Lyonnais
60' Wissel Olympique Lyonnais Wissel L. Paqueta voor R. Cherki Olympique Lyonnais
62' Doelpunt Olympique Lyonnais Doelpunt I. Slimani met assist van K. Ekambi Olympique Lyonnais 1-1
65' Wissel Brest Wissel J. Le Douaron voor I. Cardona Brest
67' Gele kaart Brest Gele kaart voor H. Magnetti Brest
77' Wissel Brest Wissel J. Faussurier voor R. Pierre-Gabriel Brest
78' Wissel Brest Wissel J. Duverne voor F. Honorat Brest
92' Gele kaart Olympique Lyonnais Gele kaart voor I. Slimani Olympique Lyonnais
Video hoogtepunten en samenvatting Olympique Lyon - Brest
Opstellingen Olympique Lyon - Brest
De opstellingen van Olympique Lyon en Brest zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Olympique Lyon gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Brest zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Michel Der Zakarian
Voorbeschouwing Olympique Lyon - Brest

Olympique Lyon en Brest treffen elkaar in de 1e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mikael Lesage en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Ligue 1 seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Olympique Lyon en Brest in de Ligue 1 vond plaats op 19 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Olympique Lyon. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Olympique Lyon favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Brest slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Olympique Lyon 3
Winst Brest 0
Gelijkspel 7
Totaal 10

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Olympique Lyon - Brest Opstelling Olympique Lyon Opstelling Brest Live Olympique Lyon - Brest Live Olympique Lyon - Brest kijken Olympique Lyon - Brest kijken Live Olympique Lyon - Brest stream Olympique Lyon - Brest Fox Sports Nabeschouwing Olympique Lyon - Brest Uitslag Olympique Lyon - Brest Statistieken Olympique Lyon - Brest Ligue 1 2021/2022 Olympique Lyon - Brest wedden Olympique Lyon - Brest gokken Olympique Lyon - Brest Unibet