Nabeschouwing Olympique Marseille - Metz (0-0) || Ligue 1 2021/2022

Zondag 7 november 2021 - 13:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Olympique Marseille het zondag 7 november 2021 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Metz. De wedstrijd wordt gespeeld in Orange Vélodrome in Marseille.

Via de Olympique Marseille - Metz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympique Marseille - Metz (0-0)

De Ligue 1 2021/2022 wedstrijd tussen Olympique Marseille en Metz geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Jemerson in de 56e minuut, waardoor Metz met een man minder kwam te staan. Het was Olympique Marseille dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Jérôme Brisard niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Olympique Marseille - Metz 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympique Marseille - Metz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Metz Gele kaart voor K. NDoram Metz
36' Gele kaart Metz Gele kaart voor K. Kouyate Metz
46' Wissel Olympique Marseille Wissel L. Balerdi voor P. Lirola Olympique Marseille
56' Rode kaart Metz Rode kaart voor Jemerson Metz
62' Wissel Metz Wissel P. Sarr voor F. Boulaya Metz
62' Wissel Metz Wissel M. Udol voor I. Niane Metz
65' Wissel Olympique Marseille Wissel A. Harit voor Gerson Olympique Marseille
65' Wissel Olympique Marseille Wissel K. de La Fuente voor Luis Henrique Olympique Marseille
71' Gele kaart Olympique Marseille Gele kaart voor D. Caleta-Car Olympique Marseille
79' Wissel Metz Wissel O. Nguette voor N. De Preville Metz
80' Wissel Metz Wissel V. Pajot voor M. Udol Metz
90' Wissel Olympique Marseille Wissel B. Dieng voor D. Caleta-Car Olympique Marseille
90' Wissel Metz Wissel L. Gueye voor V. Pajot Metz
97' Gele kaart Metz Gele kaart voor A. Oukidja Metz
Video hoogtepunten en samenvatting Olympique Marseille - Metz
Opstellingen Olympique Marseille - Metz
De opstellingen van Olympique Marseille en Metz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Olympique Marseille gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Metz zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 4-4-1-1
Coach Jorge Luis Sampaoli Moya
Voorbeschouwing Olympique Marseille - Metz

Olympique Marseille en Metz treffen elkaar in de 13e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jérôme Brisard en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Olympique Marseille en Metz in de Ligue 1 vond plaats op 23 mei 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide ploegen is Olympique Marseille favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Metz slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Olympique Marseille 8
Winst Metz 2
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Olympique Marseille op een 4e positie staat, terwijl we Metz terugvinden op de 19e plaats.