Nabeschouwing Olympique Marseille - Monaco (0-1) || Ligue 1 2021/2022

Zondag 6 maart 2022 - 20:45 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Olympique Marseille het zondag 6 maart 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Monaco. De wedstrijd wordt gespeeld in Orange Vélodrome in Marseille.

Via de Olympique Marseille - Monaco live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympique Marseille - Monaco (0-1)

Het Ligue 1 duel tussen Olympique Marseille en Monaco is onder leiding van scheidsrechter Antony Gautier geëindigd in een 0-1 overwinning voor Monaco. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 58e minuut door G. Martins, waarmee Monaco met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Monaco uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Olympique Marseille - Monaco 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympique Marseille - Monaco teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

53' Gele kaart Olympique Marseille Gele kaart voor L. Peres Olympique Marseille
56' Gele kaart Monaco Gele kaart voor A. Disasi Monaco
58' Doelpunt Monaco Doelpunt G. Martins Monaco 0-1
65' Wissel Olympique Marseille Wissel B. Dieng voor C. Bakambu Olympique Marseille
78' Wissel Monaco Wissel C. Matsima voor B. Badiashile Monaco
78' Wissel Monaco Wissel S. Diop voor G. Martins Monaco
78' Wissel Monaco Wissel M. Boadu voor K. Volland Monaco
80' Wissel Olympique Marseille Wissel P. Lirola voor V. Rongier Olympique Marseille
80' Wissel Olympique Marseille Wissel S. Kolasinac voor L. Peres Olympique Marseille
82' Gele kaart Olympique Marseille Gele kaart voor J. Sampaoli Olympique Marseille
85' Wissel Monaco Wissel A. Golovin voor W. Ben Yedder Monaco
91' Gele kaart Olympique Marseille Gele kaart voor B. Kamara Olympique Marseille
Video hoogtepunten en samenvatting Olympique Marseille - Monaco
Opstellingen Olympique Marseille - Monaco
De opstellingen van Olympique Marseille en Monaco zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Olympique Marseille gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Monaco zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach Jorge Luis Sampaoli Moya
Voorbeschouwing Olympique Marseille - Monaco

Olympique Marseille en Monaco treffen elkaar in de 27e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antony Gautier en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Olympique Marseille en Monaco in de Ligue 1 vond plaats op 11 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Olympique Marseille. Op basis van de afgelopen 29 duels tussen beide ploegen is Olympique Marseille favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Monaco slechts 10 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Olympique Marseille 12
Winst Monaco 10
Gelijkspel 7
Totaal 29

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Olympique Marseille op een 3e positie staat, terwijl we Monaco terugvinden op de 10e plaats.