In de Ligue 1 neemt Olympique Marseille het zaterdag 21 mei 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Strasbourg. De wedstrijd wordt gespeeld in Orange Vélodrome in Marseille.

Via de Olympique Marseille - Strasbourg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Olympique Marseille Gelijk Winst Strasbourg
2.2x inzet 3.4x inzet 3.3x inzet
LIVE Olympique Marseille - Strasbourg 0-0

Vanaf zaterdag 21 mei 2022 om 21:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Olympique Marseille - Strasbourg volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 1 dagen, 10 uur, 45 minuten en 20 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Olympique Marseille - Strasbourg
Opstellingen Olympique Marseille - Strasbourg

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Olympique Marseille - Strasbourg

Olympique Marseille en Strasbourg treffen elkaar in de 38e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stéphanie Frappart en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Olympique Marseille en Strasbourg in de Ligue 1 vond plaats op 12 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Olympique Marseille. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide ploegen is Olympique Marseille favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Strasbourg slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Olympique Marseille 7
Winst Strasbourg 0
Gelijkspel 7
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Olympique Marseille op een 3e positie staat, terwijl we Strasbourg terugvinden op de 5e plaats.

Tags
Olympique Marseille - Strasbourg Opstelling Olympique Marseille Opstelling Strasbourg Live Olympique Marseille - Strasbourg Live Olympique Marseille - Strasbourg kijken Olympique Marseille - Strasbourg kijken Live Olympique Marseille - Strasbourg stream Olympique Marseille - Strasbourg Fox Sports Nabeschouwing Olympique Marseille - Strasbourg Uitslag Olympique Marseille - Strasbourg Statistieken Olympique Marseille - Strasbourg Ligue 1 2021/2022 Olympique Marseille - Strasbourg wedden Olympique Marseille - Strasbourg gokken Olympique Marseille - Strasbourg Unibet