In de Ligue 1 neemt PSG het zaterdag 25 september 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Montpellier. De wedstrijd wordt gespeeld in Parc des Princes in Paris.

Via de PSG - Montpellier live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSG - Montpellier (2-0)

Het Ligue 1 duel tussen PSG en Montpellier is onder leiding van scheidsrechter Antony Gautier geëindigd in een 2-0 overwinning voor PSG. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door I. Gueye, waarmee Paris Saint Germain met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Paris Saint Germain opnieuw te scoren. In de 88e minuut was het J. Draxler die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Paris Saint Germain.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor PSG.

Wedstrijdstatistieken PSG - Montpellier
Goals
2
0
Balbezit
54%
46%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
16
10
Schoten op doel
5
4
Aanvallen
114
72
Gevaarlijke aanvallen
67
34
Passes
521
439
Overtredingen
11
9
Buitenspel
5
1
Corners
8
7
Wissels
4
5
LIVE PSG - Montpellier 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSG - Montpellier teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
14' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt I. Gueye met assist van A. Di Maria Paris Saint Germain 1-0
26' Wissel Montpellier Wissel N. Cozza voor Thuler Montpellier
79' Wissel Montpellier Wissel L. Leroy voor J. Ferri Montpellier
79' Wissel Montpellier Wissel B. Makouana voor F. Mollet Montpellier
79' Wissel Montpellier Wissel E. Wahi voor S. Mavididi Montpellier
81' Wissel Paris Saint Germain Wissel G. Wijnaldum voor I. Gueye Paris Saint Germain
88' Wissel Paris Saint Germain Wissel J. Draxler voor A. Di Maria Paris Saint Germain
88' Wissel Paris Saint Germain Wissel M. Icardi voor K. Mbappe Paris Saint Germain
88' Wissel Montpellier Wissel N. Gioacchini voor J. Chotard Montpellier
88' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt J. Draxler met assist van Neymar Paris Saint Germain 2-0
91' Wissel Paris Saint Germain Wissel Rafinha voor A. Herrera Paris Saint Germain
91' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor B. Makouana Montpellier
Video hoogtepunten en samenvatting PSG - Montpellier
Opstellingen PSG - Montpellier
De opstellingen van PSG en Montpellier zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PSG gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Montpellier zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Olivier Dall’Oglio
Voorbeschouwing PSG - Montpellier

PSG en Montpellier treffen elkaar in de 8e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antony Gautier en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen PSG en Montpellier in de Ligue 1 vond plaats op 22 januari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor PSG. Op basis van de afgelopen 23 duels tussen beide ploegen is PSG favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Montpellier slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst PSG 12
Winst Montpellier 2
Gelijkspel 9
Totaal 23

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel PSG op een 1e positie staat, terwijl we Montpellier terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
PSG - Montpellier Opstelling PSG Opstelling Montpellier Live PSG - Montpellier Live PSG - Montpellier kijken PSG - Montpellier kijken Live PSG - Montpellier stream PSG - Montpellier Fox Sports Nabeschouwing PSG - Montpellier Uitslag PSG - Montpellier Statistieken PSG - Montpellier Ligue 1 2021/2022 PSG - Montpellier wedden PSG - Montpellier gokken PSG - Montpellier Unibet