Nabeschouwing Reims - Lille (2-1) || Ligue 1 2021/2022

Woensdag 20 april 2022 - 19:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Reims het woensdag 20 april 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Lille. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Auguste-Delaune II in Reims.

Via de Reims - Lille live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reims - Lille (2-1)

Het Ligue 1 duel tussen Reims en Lille is onder leiding van scheidsrechter Hakim Ben El Hadj geëindigd in een 2-1 overwinning voor Reims. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door M. Munetsi, waarmee Reims met 1-0 de leiding nam. LOSC Lille kwam in de 57e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Sanches, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 92e minuut zette Y. Abdelhamid zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Reims de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Hakim Ben El Hadj, waardoor Reims dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Reims - Lille 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reims - Lille teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Doelpunt Reims Doelpunt M. Munetsi Reims 1-0
57' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt R. Sanches met assist van A. Gomes LOSC Lille 1-1
57' Wissel LOSC Lille Wissel J. David voor A. Gomes LOSC Lille
66' Wissel Reims Wissel T. Foket voor M. Busi Reims
66' Wissel Reims Wissel D. Lopy voor J. Cajuste Reims
66' Wissel Reims Wissel N. Mbuku voor I. Kebbal Reims
71' Wissel Reims Wissel B. Locko voor M. Munetsi Reims
76' Gele kaart Reims Gele kaart voor D. Lopy Reims
80' Wissel Reims Wissel E. B. Toure voor A. Zeneli Reims
81' Wissel LOSC Lille Wissel I. Lihadji voor E. Zhegrova LOSC Lille
87' Wissel LOSC Lille Wissel G. Gudmundsson voor A. Onana LOSC Lille
89' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor Z. Celik LOSC Lille
92' Doelpunt Reims Doelpunt Y. Abdelhamid met assist van B. Locko Reims 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Reims - Lille
Opstellingen Reims - Lille
De opstellingen van Reims en Lille zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Reims gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Lille zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.