In de Ligue 1 neemt Reims het zondag 15 augustus 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Montpellier. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Auguste-Delaune II in Reims.

Via de Reims - Montpellier live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reims - Montpellier (3-3)

In de Ligue 1 heeft de wedstrijd tussen Reims en Montpellier geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-3 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Montpellier kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van N. Cozza. Reims kwam in de 7e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Cassama, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 26e minuut zette M. Cassama zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Reims de leiding in de wedstrijd nam.

Na 38 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat A. Delort de 2-2 maakte voor Montpellier. Montpellier leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 43 minuten op voorsprong na een goal van G. Laborde: 2-3. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor Reims. In de 83e minuut was het I. Kebbal die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jeremy Stinat en eindigde de wedstrijd dus met een 3-3 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

Wedstrijdstatistieken Reims - Montpellier
Goals
3
3
Balbezit
57%
43%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
20
14
Schoten op doel
9
5
Aanvallen
109
101
Gevaarlijke aanvallen
69
39
Passes
466
346
Overtredingen
12
11
Buitenspel
0
1
Corners
8
7
Wissels
5
5
LIVE Reims - Montpellier 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reims - Montpellier teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
5' Doelpunt Montpellier Doelpunt N. Cozza Montpellier 0-1
7' Doelpunt Reims Doelpunt M. Cassama met assist van H. Ekitike Reims 1-1
25' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor Thuler Montpellier
26' Doelpunt Reims Doelpunt M. Cassama Reims 2-1
32' Gele kaart Reims Gele kaart voor M. Cafaro Reims
38' Doelpunt Montpellier Doelpunt A. Delort met assist van F. Mollet Montpellier 2-2
43' Doelpunt Montpellier Doelpunt G. Laborde Montpellier 2-3
46' Wissel Montpellier Wissel M. Esteve voor E. Wahi Montpellier
49' Gele kaart Reims Gele kaart voor B. Locko Reims
54' Wissel Reims Wissel I. Kebbal voor B. Locko Reims
55' Wissel Reims Wissel E. B. Toure voor M. Cafaro Reims
55' Wissel Reims Wissel M. Munetsi voor N. Mbuku Reims
70' Wissel Reims Wissel V. Berisha voor M. Cassama Reims
70' Wissel Reims Wissel K. Sierhuis voor H. Ekitike Reims
73' Wissel Montpellier Wissel A. Souquet voor J. Sambia Montpellier
74' Wissel Montpellier Wissel L. Leroy voor F. Mollet Montpellier
79' Wissel Montpellier Wissel B. Makouana voor G. Laborde Montpellier
83' Doelpunt Reims Doelpunt I. Kebbal Reims 3-3
90' Wissel Montpellier Wissel M. Ristic voor T. Savanier Montpellier
Video hoogtepunten en samenvatting Reims - Montpellier
Opstellingen Reims - Montpellier
De opstellingen van Reims en Montpellier zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Reims gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Montpellier zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Óscar García Junyent
Wissels Reims
# Speler Pos.
16 Yehvann Diouf K
13 Fodé Doucouré V
14 Valon Berisha M
26 Dion Lopy M
15 Marshall Nyasha Munetsi M
12 Alexis Flips M
20 Ilan Kebbal M
27 El Bilal Toure A
9 Kaj Sierhuis A
Formatie 4-2-3-1
Coach Olivier Dall’Oglio
Voorbeschouwing Reims - Montpellier

Reims en Montpellier treffen elkaar in de 2e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jeremy Stinat en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Reims en Montpellier in de Ligue 1 vond plaats op 28 februari 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is Montpellier favoriet. 6 keer wist de ploeg van Reims te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Reims. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Reims 5
Winst Montpellier 6
Gelijkspel 3
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Reims op een 13e positie staat, terwijl we Montpellier terugvinden op de 17e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Reims - Montpellier Opstelling Reims Opstelling Montpellier Live Reims - Montpellier Live Reims - Montpellier kijken Reims - Montpellier kijken Live Reims - Montpellier stream Reims - Montpellier Fox Sports Nabeschouwing Reims - Montpellier Uitslag Reims - Montpellier Statistieken Reims - Montpellier Ligue 1 2021/2022 Reims - Montpellier wedden Reims - Montpellier gokken Reims - Montpellier Unibet