In de Ligue 1 neemt Reims het zaterdag 21 mei 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Nice. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Auguste-Delaune II in Reims.

Via de Reims - Nice live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Reims - Nice 0-0

Vanaf zaterdag 21 mei 2022 om 21:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Reims - Nice volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 1 dagen, 11 uur, 38 minuten en 39 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Reims - Nice
Opstellingen Reims - Nice

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Reims - Nice

Reims en Nice treffen elkaar in de 38e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Eric Wattellier en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Reims en Nice in de Ligue 1 vond plaats op 8 augustus 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide teams is Nice favoriet. 5 keer wist de ploeg van Reims te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Reims. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Reims 3
Winst Nice 5
Gelijkspel 7
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Reims op een 12e positie staat, terwijl we Nice terugvinden op de 6e plaats.

Tags
Reims - Nice Opstelling Reims Opstelling Nice Live Reims - Nice Live Reims - Nice kijken Reims - Nice kijken Live Reims - Nice stream Reims - Nice Fox Sports Nabeschouwing Reims - Nice Uitslag Reims - Nice Statistieken Reims - Nice Ligue 1 2021/2022 Reims - Nice wedden Reims - Nice gokken Reims - Nice Unibet