In de Ligue 1 neemt Rennes het woensdag 22 september 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Clermont. De wedstrijd wordt gespeeld in Roazhon Park in Rennes.

Via de Rennes - Clermont live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Rennes Gelijk Winst Clermont
2x inzet 3.5x inzet 3.7x inzet
LIVE Rennes - Clermont 0-0

Vanaf woensdag 22 september 2021 om 19:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Rennes - Clermont volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 23 uur, 10 minuten en 13 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Rennes - Clermont
Opstellingen Rennes - Clermont

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Rennes - Clermont

Rennes en Clermont treffen elkaar in de 7e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Benoît Bastien en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Rennes en Clermont elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Rennes 0
Winst Clermont 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rennes op een 16e positie staat, terwijl we Clermont terugvinden op de 6e plaats.

Tags
Rennes - Clermont Opstelling Rennes Opstelling Clermont Live Rennes - Clermont Live Rennes - Clermont kijken Rennes - Clermont kijken Live Rennes - Clermont stream Rennes - Clermont Fox Sports Nabeschouwing Rennes - Clermont Uitslag Rennes - Clermont Statistieken Rennes - Clermont Ligue 1 2021/2022 Rennes - Clermont wedden Rennes - Clermont gokken Rennes - Clermont Unibet