In de Ligue 1 neemt Rennes het zondag 8 augustus 2021 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Lens. De wedstrijd wordt gespeeld in Roazhon Park in Rennes.

Via de Rennes - Lens live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rennes - Lens (1-1)

In de Ligue 1 heeft de wedstrijd tussen Rennes en Lens geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door K. D. Sulemana, waarmee Rennes met 1-0 de leiding nam. Lens kwam na 19 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van S. Fofana, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

Wedstrijdstatistieken Rennes - Lens
Goals
1
1
Balbezit
60%
40%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
11
12
Schoten op doel
2
7
Aanvallen
104
82
Gevaarlijke aanvallen
48
32
Passes
527
345
Overtredingen
8
10
Corners
3
9
Wissels
5
5
LIVE Rennes - Lens 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rennes - Lens teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
14' Doelpunt Rennes Doelpunt K. D. Sulemana met assist van F. Tait Rennes 1-0
19' Doelpunt Lens Doelpunt S. Fofana met assist van S. B. Banza Lens 1-1
36' Gele kaart Lens Gele kaart voor S. Fofana Lens
55' Gele kaart Lens Gele kaart voor D. Machado Lens
58' Wissel Rennes Wissel J. Doku voor K. D. Sulemana Rennes
65' Wissel Lens Wissel F. Sotoca voor S. B. Banza Lens
66' Wissel Lens Wissel P. Frankowski voor D. Machado Lens
69' Wissel Rennes Wissel S. Guirassy voor E. Camavinga Rennes
82' Wissel Lens Wissel C. Jean voor I. Ganago Lens
82' Wissel Lens Wissel Y. Cahuzac voor G. Kakuta Lens
86' Wissel Lens Wissel K. Danso voor C. Wooh Lens
86' Wissel Rennes Wissel R. del Castillo voor B. Bourigeaud Rennes
86' Wissel Rennes Wissel M. Abline voor M. Terrier Rennes
86' Wissel Rennes Wissel A. Diouf voor C. Ugochukwu Rennes
Video hoogtepunten en samenvatting Rennes - Lens
Opstellingen Rennes - Lens
De opstellingen van Rennes en Lens zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rennes gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Lens zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Bruno Génésio
Voorbeschouwing Rennes - Lens

Rennes en Lens treffen elkaar in de 1e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bastien Dechepy en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Ligue 1 seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Rennes en Lens in de Ligue 1 vond plaats op 6 februari 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide ploegen is Rennes favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Lens slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Rennes 7
Winst Lens 1
Gelijkspel 6
Totaal 14

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Rennes - Lens Opstelling Rennes Opstelling Lens Live Rennes - Lens Live Rennes - Lens kijken Rennes - Lens kijken Live Rennes - Lens stream Rennes - Lens Fox Sports Nabeschouwing Rennes - Lens Uitslag Rennes - Lens Statistieken Rennes - Lens Ligue 1 2021/2022 Rennes - Lens wedden Rennes - Lens gokken Rennes - Lens Unibet