Nabeschouwing Rennes - PSG (2-0) || Ligue 1 2021/2022

Zondag 3 oktober 2021 - 13:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Rennes het zondag 3 oktober 2021 om 13:00 uur in eigen huis op tegen PSG. De wedstrijd wordt gespeeld in Roazhon Park in Rennes.

Via de Rennes - PSG live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rennes - PSG (2-0)

Het Ligue 1 duel tussen Rennes en PSG is onder leiding van scheidsrechter Ruddy Buquet geëindigd in een 2-0 overwinning voor Rennes. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 45e minuut door G. Laborde, waarmee Rennes met 1-0 de leiding nam. Rennes vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Tait op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Rennes.

LIVE Rennes - PSG 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rennes - PSG teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Rennes Gele kaart voor G. Laborde Rennes
45' Doelpunt Rennes Doelpunt G. Laborde met assist van K. D. Sulemana Rennes 1-0
46' Doelpunt Rennes Doelpunt F. Tait met assist van G. Laborde Rennes 2-0
55' Gele kaart Rennes Gele kaart voor J. Martin Rennes
55' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor P. Kimpembe Paris Saint Germain
56' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor G. Donnarumma Paris Saint Germain
68' VAR: Afgekeurd doelpunt K. Mbappé Lottin Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel K. Mbappé Lottin Paris Saint Germain
75' Wissel Rennes Wissel S. Guirassy voor M. Terrier Rennes
75' Wissel Rennes Wissel L. Assignon voor B. Bourigeaud Rennes
76' Wissel Rennes Wissel B. Santamaria voor J. Martin Rennes
76' Wissel Paris Saint Germain Wissel A. Herrera voor I. Gueye Paris Saint Germain
76' Wissel Paris Saint Germain Wissel G. Wijnaldum voor M. Verratti Paris Saint Germain
76' Wissel Paris Saint Germain Wissel M. Icardi voor Neymar Paris Saint Germain
86' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor K. Mbappe Paris Saint Germain
87' Wissel Rennes Wissel C. Ugochukwu voor F. Tait Rennes
Video hoogtepunten en samenvatting Rennes - PSG
Opstellingen Rennes - PSG
De opstellingen van Rennes en PSG zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rennes gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en PSG zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Bruno Génésio
Voorbeschouwing Rennes - PSG

Rennes en PSG treffen elkaar in de 9e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ruddy Buquet en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rennes en PSG in de Ligue 1 vond plaats op 9 mei 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 32 duels tussen beide teams is PSG favoriet. 14 keer wist de ploeg van Rennes te winnen, tegenover 11 winstpartijen voor Rennes. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Rennes 11
Winst PSG 14
Gelijkspel 7
Totaal 32

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rennes op een 14e positie staat, terwijl we PSG terugvinden op de 1e plaats.