Nabeschouwing Strasbourg - Lorient (4-0) || Ligue 1 2021/2022

Zondag 31 oktober 2021 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Strasbourg het zondag 31 oktober 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Lorient. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Meinau in Strasbourg.

Via de Strasbourg - Lorient live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Strasbourg - Lorient (4-0)

Het Ligue 1 duel tussen Strasbourg en Lorient is onder leiding van scheidsrechter Florent Batta geëindigd in een 4-0 overwinning voor Strasbourg. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door L. Ajorque, waarmee Strasbourg met 1-0 de leiding nam. Strasbourg vergrootte in de 39e minuut de voorsprong nadat het via een goal van H. Diallo op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 46e minuut volgde een derde treffer van Strasbourg, waarmee H. Diallo zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Strasbourg in de 64e minuut, nadat A. Thomasson de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Strasbourg.

LIVE Strasbourg - Lorient 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Strasbourg - Lorient teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Strasbourg Doelpunt L. Ajorque Strasbourg 1-0
35' Wissel Lorient Wissel A. Grbic voor S. Diarra Lorient
36' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor I. Sissoko Strasbourg
39' Doelpunt Strasbourg Doelpunt H. Diallo Strasbourg 2-0
46' Doelpunt Strasbourg Doelpunt H. Diallo Strasbourg 3-0
46' Wissel Lorient Wissel J. Morel voor J. Laporte Lorient
46' Wissel Lorient Wissel E. Le Fee voor Q. Boisgard Lorient
64' Doelpunt Strasbourg Doelpunt A. Thomasson met assist van I. Sissoko Strasbourg 4-0
66' Wissel Strasbourg Wissel J. Bellegarde voor I. Sissoko Strasbourg
73' Wissel Strasbourg Wissel J. Aholou voor S. Prcic Strasbourg
73' Wissel Strasbourg Wissel D. Lienard voor A. Thomasson Strasbourg
77' Wissel Lorient Wissel B. Mouazan voor M. Jenz Lorient
83' Wissel Lorient Wissel S. Soumano voor T. Moffi Lorient
84' Wissel Strasbourg Wissel M. S. Dion voor L. Ajorque Strasbourg
84' Wissel Strasbourg Wissel W. Majeed voor H. Diallo Strasbourg
Video hoogtepunten en samenvatting Strasbourg - Lorient
Opstellingen Strasbourg - Lorient
De opstellingen van Strasbourg en Lorient zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Strasbourg gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Lorient zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Julien Stéphan
Formatie 3-4-1-2
Coach Christophe Pélissier
Voorbeschouwing Strasbourg - Lorient

Strasbourg en Lorient treffen elkaar in de 12e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Florent Batta en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Strasbourg en Lorient in de Ligue 1 vond plaats op 23 mei 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Lorient favoriet. 2 keer wist de ploeg van Strasbourg te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Strasbourg. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Strasbourg 0
Winst Lorient 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Strasbourg op een 12e positie staat, terwijl we Lorient terugvinden op de 10e plaats.