In de Ligue 1 neemt Strasbourg het zondag 21 november 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Reims. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Meinau in Strasbourg.

Via de Strasbourg - Reims live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Strasbourg - Reims (1-1)

In de Ligue 1 heeft de wedstrijd tussen Strasbourg en Reims geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door H. Ekitike, waarmee Reims met 0-1 de leiding nam. Strasbourg kreeg via K. Gameiro in de 43e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Amaury Delerue de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte J. Bellegarde namens Strasbourg in de 96e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Strasbourg - Reims
Goals
1
1
Balbezit
67%
33%
Gele kaarten
1
4
Schoten totaal
22
10
Schoten op doel
3
4
Aanvallen
167
61
Gevaarlijke aanvallen
92
15
Passes
525
257
Overtredingen
8
13
Buitenspel
1
0
Corners
5
4
Wissels
4
3
LIVE Strasbourg - Reims 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Strasbourg - Reims teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
22' Doelpunt Reims Doelpunt H. Ekitike Reims 0-1
38' Gele kaart Reims Gele kaart voor A. Gravillon Reims
43' Gele kaart Reims Gele kaart voor A. Matusiwa Reims
43' Penalty gemist Strasbourg Penalty gemist K. Gameiro Strasbourg
46' Wissel Reims Wissel A. Flips voor M. Cassama Reims
58' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor A. Thomasson Strasbourg
60' Wissel Strasbourg Wissel M. S. Dion voor S. Prcic Strasbourg
60' Wissel Strasbourg Wissel W. Majeed voor L. Perrin Strasbourg
67' Wissel Reims Wissel A. Donis voor H. Ekitike Reims
67' Gele kaart Reims Gele kaart voor A. Flips Reims
72' Wissel Strasbourg Wissel N. Kandil voor K. Gameiro Strasbourg
82' Wissel Reims Wissel S. Sissoko voor D. Lopy Reims
83' Wissel Strasbourg Wissel J. Bellegarde voor I. Sissoko Strasbourg
95' Gele kaart Reims Gele kaart voor Y. Abdelhamid Reims
96' Doelpunt Strasbourg Doelpunt J. Bellegarde Strasbourg 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Strasbourg - Reims
Opstellingen Strasbourg - Reims
De opstellingen van Strasbourg en Reims zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Strasbourg gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Reims zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Julien Stéphan
Formatie 4-2-3-1
Coach Óscar García Junyent
Wissels Reims
# Speler Pos.
16 Yehvann Diouf K
28 Bradley Locko V
29 Moustapha Mbow V
24 Mathieu Cafaro M
14 Valon Berisha M
20 Ilan Kebbal M
12 Alexis Flips M
33 Sambou Sissoko M
17 Anastasios Donis A
Voorbeschouwing Strasbourg - Reims

Strasbourg en Reims treffen elkaar in de 14e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Amaury Delerue en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Strasbourg en Reims in de Ligue 1 vond plaats op 31 januari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Reims. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Reims favoriet. 3 keer wist de ploeg van Strasbourg te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Strasbourg. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Strasbourg 2
Winst Reims 3
Gelijkspel 1
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Strasbourg op een 9e positie staat, terwijl we Reims terugvinden op de 17e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Strasbourg - Reims Opstelling Strasbourg Opstelling Reims Live Strasbourg - Reims Live Strasbourg - Reims kijken Strasbourg - Reims kijken Live Strasbourg - Reims stream Strasbourg - Reims Fox Sports Nabeschouwing Strasbourg - Reims Uitslag Strasbourg - Reims Statistieken Strasbourg - Reims Ligue 1 2021/2022 Strasbourg - Reims wedden Strasbourg - Reims gokken Strasbourg - Reims Unibet