Nabeschouwing Troyes - Bordeaux (1-2) || Ligue 1 2021/2022

Zondag 12 december 2021 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Troyes het zondag 12 december 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Bordeaux. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de l'Aube in Troyes.

Via de Troyes - Bordeaux live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Troyes - Bordeaux (1-2)

Het Ligue 1 duel tussen Troyes en Bordeaux is onder leiding van scheidsrechter Romain Lissorgue geëindigd in een 1-2 overwinning voor Bordeaux. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door X. Chavalerin, waarmee Troyes met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van Y. Salmier zorgde ervoor dat Bordeaux op 1-1 kwam te staan in de 30e minuut. In de 54e minuut zette Hwang Ui-Jo zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Bordeaux de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Romain Lissorgue, waardoor Bordeaux dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Troyes - Bordeaux 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Troyes - Bordeaux teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Troyes Doelpunt X. Chavalerin met assist van O. El Hajjam Troyes 1-0
30' Eigen doelpunt Bordeaux Eigen doelpunt Y. Salmier Bordeaux 1-1
35' Gele kaart Troyes Gele kaart voor F. Tardieu Troyes
54' Doelpunt Bordeaux Doelpunt Hwang Ui-Jo met assist van R. Oudin Bordeaux 1-2
57' Gele kaart Troyes Gele kaart voor O. El Hajjam Troyes
66' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor Fransergio Bordeaux
68' Wissel Troyes Wissel I. Kabore voor O. El Hajjam Troyes
69' Wissel Troyes Wissel Suk Hyun-Jun voor X. Chavalerin Troyes
69' Wissel Troyes Wissel G. Biancone voor R. Ripart Troyes
73' Wissel Bordeaux Wissel J. Dilrosun voor R. Oudin Bordeaux
77' Wissel Bordeaux Wissel T. Pembele voor Y. Adli Bordeaux
77' Wissel Bordeaux Wissel M. Niang voor A. Elis Bordeaux
78' Wissel Troyes Wissel Y. Kone voor Y. Touzghar Troyes
78' Wissel Troyes Wissel D. Chambost voor T. Dingome Troyes
79' Gele kaart Troyes Gele kaart voor L. Batlles Troyes
86' Wissel Bordeaux Wissel J. Briand voor Hwang Ui-Jo Bordeaux
86' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor T. Lacoux Bordeaux
86' Wissel Bordeaux Wissel Otavio voor T. Lacoux Bordeaux
93' Wissel Bordeaux Wissel Mexer voor L. Koscielny Bordeaux
96' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor J. Briand Bordeaux
96' Gele kaart Troyes Gele kaart voor G. Biancone Troyes
Video hoogtepunten en samenvatting Troyes - Bordeaux
Opstellingen Troyes - Bordeaux
De opstellingen van Troyes en Bordeaux zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Troyes gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Bordeaux zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Laurent Batlles
Voorbeschouwing Troyes - Bordeaux

Troyes en Bordeaux treffen elkaar in de 18e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Romain Lissorgue en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Troyes en Bordeaux in de Ligue 1 vond plaats op 13 januari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bordeaux. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Bordeaux favoriet. 6 keer wist de ploeg van Troyes te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Troyes. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Troyes 2
Winst Bordeaux 6
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Troyes op een 15e positie staat, terwijl we Bordeaux terugvinden op de 17e plaats.