Nabeschouwing Troyes - Brest (1-1) || Ligue 1 2021/2022

Woensdag 22 december 2021 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Troyes het woensdag 22 december 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Brest. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de l'Aube in Troyes.

Via de Troyes - Brest live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Troyes - Brest (1-1)

De Ligue 1 2021/2022 wedstrijd tussen Troyes en Brest geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Brest kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van F. Honorat. Troyes kwam na 80 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van A. Rami, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Troyes - Brest 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Troyes - Brest teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Brest Doelpunt F. Honorat met assist van J. Duverne Brest 0-1
13' Gele kaart Troyes Gele kaart voor I. Kabore Troyes
13' Gele kaart Troyes Gele kaart voor J. Moulin Troyes
22' Gele kaart Brest Gele kaart voor C. Herelle Brest
46' Wissel Troyes Wissel R. Ripart voor I. Kabore Troyes
54' Gele kaart Troyes Gele kaart voor A. Rami Troyes
60' Wissel Brest Wissel R. Faivre voor P. Lasne Brest
60' Wissel Brest Wissel I. Cardona voor J. Le Douaron Brest
64' Wissel Troyes Wissel N. Chadli voor J. Giraudon Troyes
64' Wissel Troyes Wissel O. El Hajjam voor X. Chavalerin Troyes
80' Doelpunt Troyes Doelpunt A. Rami Troyes 1-1
88' Wissel Brest Wissel H. Magnetti voor S. Mounie Brest
90' Wissel Troyes Wissel B. Domingues voor T. Dingome Troyes
90' Wissel Troyes Wissel Y. Kone voor A. Rami Troyes
90' Wissel Brest Wissel L. Brassier voor F. Honorat Brest
Video hoogtepunten en samenvatting Troyes - Brest
Opstellingen Troyes - Brest
De opstellingen van Troyes en Brest zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Troyes gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Brest zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Laurent Batlles
Coach Michel Der Zakarian
Voorbeschouwing Troyes - Brest

Troyes en Brest treffen elkaar in de 19e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Johan Hamel en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Troyes en Brest in de Ligue 1 vond plaats op 26 januari 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Troyes. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Troyes als Brest wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Troyes 1
Winst Brest 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Troyes op een 17e positie staat, terwijl we Brest terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.